سلام خانومای گل. از دیشب دارم همینطور به خودم میپیچم. درد دندون امونمو بریده. چیکار کنم. به دکترم زنگ زدم میگه باید از دندون پزشکی نامه بیاری که چه کاری انجام بدی به دندون پزشکی میگم میگه اول نامه بیار که میتونیم عکس بگیریم یا نه بعدشم تو این هفته بارداری کاری انجام نمیدیم. زنگ زدم یه دکتر دیگه میگه برو صارم. و اینکه من کرجم شما ایا پیصنهادی دارید یا اطلاع دارید از صارم یا جایی تو کرج که بشه رفت؟
من بارداری قبلیم سه ماهم بوددندون دردعجیبی گرفتم تایک هفته نه شب داشتم نه روزنه خواب نه خوراک اصلا نمیتونستم چیزی بخورم میمردم ازدرد بعدیک هفته خودش خوب شد دکترم رفتم فقط استامینوفن نوشت.دکترمن گفت توسه ماهه دوم میشه عصب کشی کرد چندماهته؟
هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که تو اقدامم رفتم گفتم احتمال بارداری هست از شوهرم رضایت گرفتن بدون عکس درست کنن ولی وقتی باردار ...
اخه یجوری میگن ادم عذاب وجدان میگیره بعدم میگم نامه دکتر میگه خانوم شما درد داری یعنی عصب کشی ما انجام نمیدیم تو این ماه. بعد میگم خل اگه عصب کشیه نامه بده میگه نه باید اول عکس بگیری اونم تایید کتبی دکتر بیاری. قشنگ پاسکاری. اخرم که میگه آنجام نمیدیم. فکر ط یه دکتری منشیش گفت برو صارم. نمیدونم برم تا اونجا یا نه
منم از دیشب فقط هر هشت ساعت استامینوفن خوردم. یعنی صبر کنم خوب میشه؟ من تقریبا ۶ ماه و نیمم
خوب سه ماه سوم هیچکارنمیکنن.راستی آموکسیسیلین۵۰۰هرهشت ساعت بخورکه اگه دردش ماله عفونته خوب بشه.اگه خیلی دردداری یه ژلوفن بازکن بریزروش ولی لثتوزخم میکنه.
هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!