2777
2789
عنوان

راهنمایی راجب دندان درد شدید در هفته 25 بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 27 پست
سفالکسین بخوری فک کنم بهتر باشه ولی بپرس از دکترت

مرسی میپرسم اگه منشیش جواب بده 😡 دیوونه شدم امروز از دستش احتمالا برم جای دیگه. ماشالله همه دکترای زنان کرجم رفتن مسافرت با هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من نمیفهمم یه شبه چطور انقدر درد گرفت. شانسو ببین تروخدا. اموکسیسیلین بخورم اشکالی نداره؟ 

نه اشکال نداره من دندون عقلم عفونت داشت دوبسته دکتربرام نوشت هرهشت ساعت خوردم حتمابخورکه عفونتش خوب شه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
نه اشکال نداره من دندون عقلم عفونت داشت دوبسته دکتربرام نوشت هرهشت ساعت خوردم حتمابخورکه عفونتش خوب ...

مرسی عزیزم کلا خیلی ترسو شدم تو دارو  خوردن تو بارداری. ممنون از راهنماییت

مرسی عزیزم کلا خیلی ترسو شدم تو دارو  خوردن تو بارداری. ممنون از راهنماییت

خواهش میکنمنه اصلانترس آموکسی سیلین اصلاضررنداره سرچ کن خودت میبینی ودکترم هم گفت بخور

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
مرسی دوستم امیدوار هیچ وقت به این درد دچار نشی و زایمانتم راحت باشه

ممنون عزیزم همچنین

اخه من نمیفهمم یه شبه چطور انقدر درد گرفت. شانسو ببین تروخدا. اموکسیسیلین بخورم اشکالی نداره؟ 

سلام منم الان همین مشکل تورو پیدا کردم دندون عقلم متورم شده درد دارم سه شبه نخوابیدم دهنم باز نميشه دکتر آموکسی سیسیلین 500 نوشت ميخواستم ببینم تو با دردت چیکار کردی پدرمو درآورده دکتر رفتی؟

سلام منم الان همین مشکل تورو پیدا کردم دندون عقلم متورم شده درد دارم سه شبه نخوابیدم دهنم باز نميشه ...

سلام من دیدم هیچ دکتر و دندونپزشکی کارمو انجام نمیده دیگه با راهنماییی بچه ها همون دنتول رو گرفتم

یکمم مراعات میکنم با دندونه اگه درد بگیره همون دنتول رو میزنم بهتر میشه تا بعد بدنیا اومدن بچه

خدا خیرشون بده دنتوله واقعا اثرش واسه من خوب بود

البته دکترم گفت تو بیمارستان صارم بخش دندانپزشکی واسه باردارا هست من دیگه نرفتم

سلام من دیدم هیچ دکتر و دندونپزشکی کارمو انجام نمیده دیگه با راهنماییی بچه ها همون دنتول رو گرفتم ی ...

دنتول ضرر نداره؟ اه عجب شانسیه ببارم سرما خورده بودم ولی سرما میشه بخور داد سوپ خورد خوب بشه ولی دندون درد خیلی بده من که مازندرانم نميتونم چرا امروز سومین روز کپسول میخورم گلودردم خوب نميشه کلی آب نمک قرقره کردم انواع راه ها.امیدوارم زودتر دردت تموم بشه روزا تحمل میکنم شب استامینوفن میخورم.امیدوارم سرمای تو هم خوب شه زایمان خوبی داشته باشی من که طبیعی زایمان میکنم خدا به دادم برسه دیگه جون ندارم 52 کیلوام

دنتول ضرر نداره؟ اه عجب شانسیه ببارم سرما خورده بودم ولی سرما میشه بخور داد سوپ خورد خوب بشه ولی دند ...

الهییی امیدوارم الان دیگه خوب شده باشی. نه من راجب دنتول تحقیق کردم ضرر نداره. تازه فکر کنم خاصیت باکتری کشب داره چون من چند بار استفاده کردم بهتر شدم کلا. امیدوارم توام زایمان خوبی داشته باشی و با نینی سلامت برگردی به خونه ات

الهییی امیدوارم الان دیگه خوب شده باشی. نه من راجب دنتول تحقیق کردم ضرر نداره. تازه فکر کنم خاصیت با ...

فدات شم ممنون من از دندونپزشک پرسیدم دنتافورت نميدونم اسمشو درست گفتم اونم گفت ضرر داره چون یه ماده ای داخلش داره.هنوز دور دندون عقلم تورم دارم حتی احساس میکنم دندون دیگه ام هم درد داره.دندون عقلم کامله برا کشیدن مشکل نداره ولی هم دکتر تامین اجتماعی قبول نمیکنن میترسم بیرون هزینش زیاد بشه بعد دارو بی حسی میگن از جفت عبور میکنه ولی اگه میکشیدم راحت میشدم امیدوارم توهم به سلامتی زایمان کنی و نی نیتو صحیح و سالم بغل کنی