2777
2789
عنوان

#نیاز-شدید-به-همفکری خانوما

157 بازدید | 15 پست

دوستان یه پسر تصمیم داره با خانوادش در مورد دختر مورد علاقش صحبت کنه اما مشکلی که هست مطرح کردن یه موضوعیه واونم اینه که دختر خانوم قبلا یه ازدواج ناموفق داشته وحالا نمیدونیم چجوری با خانواده پسر در میون بزارن که مخالفتی صورت نگیره لطفا راهنمایی کنید 

پ.ن:دختر مورد نظر باکره هست و هیچگونه اثری از همسر سابقش توی شناسنامش نیست 

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

خو پس نگه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اصلا هیچ اثری نیست خود پسر بدونه و موافق باشه کافیه

نیاز نیست خانواده بدونن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بگه نامزد بوده خورده به هم .اسم عقد نیاره ک گارد میگیرن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

هم دختر وهم پسر نظرشون اینه که چیزی مخفی نمونه از خانوادش ترسشون هم از اینه که از آشناهاشون کسی این موضوع رو بدونه وبعدا دردسر بشه

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

خوب بگه نامزد داشته از نظر من کتمانش هم صحیح نیست چون من اگه دروغ بگم یا چیزی رو مخفی کنم تو چشمای همسرم نمیتونم نگاه کنم.....به نظرم با خود پسره صحبت کنه شاید پسره بگه نمیخوام خانوادم بدونن ولی خودش مشکلی نداشته باشه

اگه اثری از همسر نیست و باکره است چطوری ازدواج ناموفق داشته یعنی نامزد بوده نامزدیش بهم خورده؟؟؟

نه عزیزم عقد بودن اما به علت ناتوانی همسرش دختر خانوم باکره بودن و به همین علت دادگاه حکم طلاق رو صادر کردن و اسم پسر روهم از شناسنامه ی دختر خانوم پاک کردن

خوب بگه نامزد داشته از نظر من کتمانش هم صحیح نیست چون من اگه دروغ بگم یا چیزی رو مخفی کنم تو چشمای ه ...

خود اقا پسر درجریان همه چیز هستن تاحدودی هم موضوع رو باخانوادش مطرح کرده اما جفتشون باهم توافق کردن که به خانواده ی پسر حقیقت رو بگن تا بعدا دردسری پیش نیاد فقط اقا پسر نمیدونن چجوری با مادرشون مطرح کردن که مخالفتی نکنن

خود اقا پسر درجریان همه چیز هستن تاحدودی هم موضوع رو باخانوادش مطرح کرده اما جفتشون باهم توافق کردن ...

خوب پس اگه میدونن که حله خود پسره هم قطعا رگ خواب مامانش رو میدونه بهش بگو نگران هیچی نباشه وقتی کار اشتباهی انجام نداده

خوب پس اگه میدونن که حله خود پسره هم قطعا رگ خواب مامانش رو میدونه بهش بگو نگران هیچی نباشه وقتی کار ...

الان اقا پسر میخواد خصوصی به مادرشون بگن جریان رو ولی استرس داره میگه چجوری مطرح کنم دقیقا چیا بگم که جبهه نگیرن لطفا خودتونو بزارید جای پسر وبگید چجوری بگن تا مشکلی پیش نیاد

الان اقا پسر میخواد خصوصی به مادرشون بگن جریان رو ولی استرس داره میگه چجوری مطرح کنم دقیقا چیا بگم ک ...

اول از خوبیتی دختر خانوم که چقدر ماهه دوسش دارم و اینا میگفتم بعد میگفتم ولی در گذشته کسی اذیتش کرده نامزدش بوده ولی نامردی کرده شکر خدا زود فهمیده و از اون رابطه اومده بیرون حد و حدود خودش رو هم نگه داشته در حد یه آشنایی بوده که به سرانجام نرسیده....دختر خیلی خوبیه همین که توی اون رابطه سالم بیرون اومده نشون میده قوی هستش....فکر نمیکنم مشکلی پبش بیاد اگر مادرش آدم منطقی ای باشه