2777
2789
عنوان

خانمای گل امروز ناهار چی دارید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 86 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر من عاشق ابگوشتم...جزو خوشمزه ترین غذاهاس بنظرم...به شرطی که با سلیقه طبخ شه...

من نخود و لوبیا و (گاهی عدس برای لعابش) میریزم...لیمو هم که عالیه...با دارچین و زردچوبه و فلفل سیاه و توش به هم میریزم برای طعمش...و اخرم گوجه و رب...آخر سر گوجه و دنبه اشو می کوبم یک معجون بی نظیر میشه😋

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
بچه ها یه سوال شما به چی میگین استامبولی؟  ما به لوبیا سبز و گوشت و هویج و پلو و رب میگیم...تر ...

برنج پیاز داغ گوجه فراوان رب گوجه زردچوبه نمک آب مرغ و دیگر هیچ کنارش هم مرغ عاشق ته دیگش هستم دهنم آب افتاد باساللد شیرازی محشره

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
استامبولی من گوشت چرخی سیب زمینی پیاز به دونه گوجه  برمج هس. لوببا پلو گوشت چرخی لوببا سبز&nbs ...

اها ما به اون که شما میگین استامبولی میگیم دمی گوجه😁 بعضیام میگن دم پختک

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
گوشت بدون چربی قلم کوچک نخود و کمی لوبیا سفید خیس خورده گوجه و سیب زمینی کوچک پوست کنده پیاز سیر زرد ...

این ک شد حلوا😂😂من میخوام برم پیاز سرخ کنم و گوشت ادویه بزنم بعدم گوجه و سیب زمینی و نخود بریزم اینجورم میشه؟

این ک شد حلوا😂😂من میخوام برم پیاز سرخ کنم و گوشت ادویه بزنم بعدم گوجه و سیب زمینی و نخود بریزم این ...

من که پیازش رو خام می ریزم که بوی گوشت رو بگیره اون جوری نخوردم تا حالا. یه جورایی شبیه خورش می شه

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 

یه پیاز داغ با دمبه درست میکنم..بعد گوشت پخته شده ر و  توش تفت میدم..بعد آب میریزم و  نخود پخته شده و سیب زمینی رو میریزم توش میذارم تا یه کم بجوشه و سیب زمینی بپزه..بعد با دارچین و رب وگاهی گارینابلانکا بهش طعم میدم و اخرش گوجه نصف شده رو می اندازم توش😊

خیلی هم خوشمزه میشه

اگه نخود دوست نداری به جاش لپه هم می تونی بریزی

مهربونا میشه یه صلوات مهمونم کنین❤..خیلی محتاج دعاتونم😔
استارتر من عاشق ابگوشتم...جزو خوشمزه ترین غذاهاس بنظرم...به شرطی که با سلیقه طبخ شه... من نخود و لو ...

من نه دنبه دوست دارم نه لوبیا نه نخود نه دارچین نه لیمو عمانی فک کنم باید بیخیالش بشم

چطوری درست کنم

اول پیاز وتفت بده بعد هر اندازه که دوست داری گوشت ماهیچه اگه نداری بدون چربی واستخون بزا بپزه زرد چوبه هم بزن بع د اخرش نمک ورب بزن بزار ابش غلیظ بشه تاخو شمزه بشه تو زود پز هم می تونی یزاری