2777
2789
عنوان

خانمای گل امروز ناهار چی دارید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز خوراک لوبیا گذاشتم اگه ایراد نگیرن ماهم بیشتر غذاهامون شده پلویی اگه نباشه می گن سیر نمی ش ...

مثه ما اصلا من غذام برنج نباشه شوهرم چشم غره انگار هیچی نپختم

من گوشت آبگوشتی روباپیازداغ یه حبه سیرمیذارم میپزه نخودم جدامیپزم توزدپزبعدمیریزم توش آخرسم سیب زمینی رب میزنم آبگوشت گوشتش مهمه گوسفندی باش بقیهذش حله لیموهم نریزی مگه قورمه سبزیه لوبیاهم ماترکیم اینجانمیریزن

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

اول گوشت رو با پیاز سرخ میکنیم وادویه میریزیم بعد نخود ولوبیا  ورب گوجه هم میریزیم وقتی پخت بهش کلم و سیب زمینی اضافه کن من سیب زمینی رو درسته میندازم داخلش و دوستداشتی هویج اضافه کن 

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

بچه ها یه سوال شما به چی میگین استامبولی؟ 

ما به لوبیا سبز و گوشت و هویج و پلو و رب میگیم...ترکیبش ایناس

لوبیا پلو هم لوبیا چش بلبلی با پلو

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

گوشت بدون چربی قلم کوچک نخود و کمی لوبیا سفید خیس خورده گوجه و سیب زمینی کوچک پوست کنده پیاز سیر زردچوبه پودر سیر پودر زنجبیل کمی دارچین زیره سیاه رب گوجه و در اواخر پخت نمک و لیمو عمانی . عالی میشه شوهرم میگه بیا یه غذاپزی بزنیم می گیره  

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم