2777
2789
عنوان

خانمای گل امروز ناهار چی دارید😞

615 بازدید | 86 پست

بچه ها ما اصلا تنوع غذایی نداریم شوهرم همششش برنج و خورش دوست داره اصلا چزی غیر اینارو غذا حساب نمیکنه 😣😣و سیر نمیشه مثه اکثرا ایرانیا امروز میخوام آبگوشت درست کنم ولی چون زیاد درست نمیکنم خوب نمیشه🤔🤔🤔 با لوبیاهم دوست ندارم و لیمو عمانی😐توی نت خوندم اینارو داشت شما چطور درست میکنید🤔🙄 ب منم یاد بدید مرسی😍😍😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشو ونخود و لوبیا سفید و رب و گوجه وپیاز را در دیگ ریخته همراه با دنبه میگزاریم قل قل کند و بپزد و سپس در انتها سیب زمنی و رب را اضافه کرد و میگزاریم بجوشد ابگوشت ما امادس

درخواست دوستی قبول نمیکنم

من اگه فلفل دلمه ای گیرم بیاد دلمه درست میکنم!

واسه ابگوشت هم یه لیوان نخود و لوبیا سفید با یه دونه پیاز و گوشت رو میذارم تو زودپز!یک ساعت بعد درشو باز میکنم رب و زردچوبه سرخ کرده و سیب زمینی رو میریزم داخلش تا جا بیافته!اخرشم یه مشت مرزه میپاشم روش  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
منم امروز خوراک لوبیا گذاشتم اگه ایراد نگیرن ماهم بیشتر غذاهامون شده پلویی اگه نباشه می گن سیر نمی ش ...

وای اصن برنج نیس ادم انگار نمیدونه چی درس کنع😳

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است....کارم از گریه گذشته به آن میخندم😔💔