2777
2789

سلام. مبل های استیل جهاز من مال ۸ سال پیشه. از فوم سرد براش استفاده نکرده انگار. چون تشک ها شل شد یه کم... الان ظاهرشون خوبه. ولی خود مبل اصلی یه کم بد فرم شده، از بس شوهرم روش خوابید...

حالا نمیدونم برای عید فقط بگم تشک و روکش همه صندلی ها عوض بشه یا برم یه دست نو بخرم؟

هزینه عوض کردن روکش و تشک به نظرتون چقدر میشه؟ با خرید مبل نو  استیل خیلی تفاوت داره؟

دارم فکر میکنم اگه هزینه تعویض تشک زیاد با خرید یه دست مبل نو فرق نداره، خب برم یه دست نو بخرم... 

اما از طرفی خونه ما کوچیکه و مال مادر شوهرم هست... دلم میخواست هر وقت خودمون خونه خریدیم، وسایلم را عوض کنم و با وسایل نو برم داخلش...

ولی با این گرونی، حس میکنم خرید خونه رویا شد برام...

مبل استیل الان خیلی گرونه 

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

مبل استیل خوب الان گرونه. روکش عوض کن نهایتا بین 1 تا 2 میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبل استیل الان خیلی گرونه 

یعنی با ۱۵ تومن هم گیرم نمیاد؟

یه کم کار کردم و پول هام را جمع کردم برای این کار... اخه وقتی جهاز خریدم یه مبل استیل  ساده برداشتم که به مامانم فشار نیاد... الان خیلی دلم می خواد یه مدل بهتر بگیرم. ولی خب میگم خونه مال خودم نیست...

یعنی با ۱۵ تومن هم گیرم نمیاد؟ یه کم کار کردم و پول هام را جمع کردم برای این کار... اخه وقتی جهاز خ ...

چرا با پونزده تومن گیرت میاد

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
واقعا؟ با تشک؟ شما قیمت قبل را میگی؟

نزدیک چند ماه بیش مادر شوهرم روکش عوض کرد ولی مال اون نیمه راحتیه. شد 800. الان با گرونیا حتما تا 2 رسیده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یعنی با ۱۵ تومن هم گیرم نمیاد؟ یه کم کار کردم و پول هام را جمع کردم برای این کار... اخه وقتی جهاز خ ...

با 15 گیر میاد ولی تغییرات اساسی رو بذار برا خونه جدید

ان شاءالله كه خونه ميخري عزيزم واسه خداكاري نداره كه،،،هزينه عوض كردنه رويه بستگي به فوم ورنگ چوبوپارچه اي كه انتخاب ميكنه متفاوته بستگي داره خودت چقدربخاي هزينه كني،،صددرصدهزينه عوض كردن رويه كمترازعوض كردنه مبل ميشه،،اگه مدل مبلتودوست داري هنوزبه نظرم برورويه شوعوض كن وميزوعسليت هم اگه قديمي شده بده يه مدل جديدبسازن واست كلارويه وفوم رنگ چوبت از٥٠٠ميشه تا٢تومن ديگه معمولاآخرشه دخترعمم واسه عيدهمه چيزشودرجه يك عوض كردمثلارنگه چون ورق درجه يك وپارچه بهترين وفوم خوب وميزوعسليش هم عوض كرديه مدل جديدسفارش دادهمونجاساختن كلاشده بود٣٤٠٠فك ميكنم

عکس بده ببینیم چیشده مبلات مگه سال هشتادونه ازدواج کردین ایاااا استیل چیه راحتی بخر اگه جات کوچکه

ببین پارچه های دسته مبل فر خورده و زیرش دیگه ابر نیست