2777
2789

آقا من دلم بچه نميخواد ولي همسرم خيييلي براي بچه دار شدن بهم فشار مياره. به نظر شما چيكار كنم؟؟ اين شرايط خيلي رو اعصابه دارم اذيت ميشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشیمون خواهی شد تو الان وقتشو داری  شوهرت تا پیری میتونه بچه بیاره  وقتی ببینه نمیتونی  بچه بیاری میره دنبال یکی دیگه بچه نداشیه باشین بعداز مدتی. زندگی تکراری وکسل آور میشه از من بشو الان میتونی یکی بیار واسشش مردا عاشق بچه اند 

به نظر من كه هر دو طرف بايد راضي باشن،مثلا من خودم سال اول ازدواج ميخواستم ولي همسرم گفت اصلا و ابدا بچه نميخوام،الان ميگه كاش همون موقع آورده بوديم اشتباه كرديم،من كرتاه اومدم و به خواستش احترام گذاشتم اون موقع،حالا شما هم يكي بايد كوتاه بياد 

برای بچه دار شدن دو طرف باید اماده گی داشته باشن و رضایت داشته باشند 

بخصوص خانم که مسئولیت سنگینی را به دوش باید بگیره 

بهتره با همسرت صحبت کنی و بهش از احساساتت بگی 

--------------------

منم بچه دوست ندارم و همسرم دوست داره ... خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی نمیتونم مادر شدن را قبول کنم 

بلاخره به همسرم گفتم و ایشون گفتن که تا زمان رضایت من صبر میکنه ... و  الان از اون موضوع 3 ساله گذشته و هیچ وقت حرفی نزده

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

جاری منم اصلا بچه نمیخواست و شوهرش گولش زد بدون این که بفهمه باردار شد تا چند ماه بارداری حالش از خودش و شوهرش بهم میخورد حالش اصلا خوب نبود کسی بهش میگفت بچت چطوره اونم عصبانی میشد البته چند ماه اول این مدلی بود بعدش که زایمان کرد عاشق پسرش شده با دنیا عوضش نمیکنه میگه چقدر بچه شیرینه من بهش گفتم تو نمیخواستی یادته چه کارهای میکردی میگه من عقل نداشتم بچه داری خیلی خوبه و فلان خیلی شیرینه زندگیه الان هم داره برای بچه دوم اقدام میکنه 

من  نمیگم کاره شوهرش خوب بوده ولی تو هم سعی کن از چیزی که تجربه نکردی به قطعیت نظر ندی و واقع بینانه عمل کنی 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
برای بچه دار شدن دو طرف باید اماده گی داشته باشن و رضایت داشته باشند  بخصوص خانم که مسئولیت سن ...

خوش به حالت من خیلی باهاش حرف زدم هیچ جوره کوتاه نمیاد. حتی با شوخی و خنده میگه پس باید تجدید فراش کنم....

سر این موضوع باید قبل ازدواج توافق می کردی  به نظرت خودخواهانه نی که حس پدر شدن رو از کسی که د ...

خب آخه شرایط خیلی تغییر کرده. درسته که قبل از ازدواج یه سری توافقات انجام میشه ولی بعدا میشه بسته به شرایط تغییر نظر داد نباید این مسیله جبری باشه خیلی مسله مهمیه باید همه چیز رو سنجید. من سنجیدم و دیدم به صلاح نیست