2789
عنوان

تو تاریکی تو کوچه دارین میاین سمت خونه یهو از پشت سر صدای پا میشنوید

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 123 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاد اهنگ گوگوش افتادم

هشتک یادت رفت😅😅😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

خاطره این سبکی ندارم چون جوری تو خیابون راه میرم انگار شمر راه میره هر کی اینکارو کنه سرش و از بدنش جدا میکنم 😁

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

ما یبار مشهد بودیم تو شلوغی شهادت با یه خانمی دوستم بود رفتیم بیرون کیپاکیپ آدم میرفت میومد نزدیک حرم یهو یه مرده پرید ممشو کند اینم جیغ زد من جلوتر بودم دیدم غش کرده از خنده با ترس برگشتم دیدم شوهرشه 😐😐😐😐

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
من ی بار سر همین قضین کولی بازی در آوردم،مرده گفت خانم چرا اینجوری میکنین خونم اینجاست دارم میرم😢😢 ...

وووییییی فک کنم خاطره تو خوندم یجا گفته بودی😂😂

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

وای خاک بر سرش مرتیکه مریض 

آره منم یکبار رفتم کفش بخرم شلوغ بود منم خم شدم کفش و بپوشم یکی زد ... منم برگشتم نفهمیدم کی بود اگر فهمیده بودم همونجا باکفش میزدم تو سرش 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.
من ی بار سر همین قضین کولی بازی در آوردم،مرده گفت خانم چرا اینجوری میکنین خونم اینجاست دارم میرم😢😢 ...

😂😂😂🤣🤣🤣

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹
اره دارم  مردک عوضیه و اشغال😤😤😤😤😤

بوگووو

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖