2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید بدن !!

یه خونه هم بهشون میدن به عنوان خونه معلمی البته نمیدونم شرایطش چیه و باید در چه حد باشید اما

یه بار خواستیم بریم شیراز مامانم به خواهرم گفت که به مادر دوستش بگه بریم خونه معلمیشون 😐😂

بعدش گفتن فقط خودشون میتونن برن ادم غریبه نمیشه.

یه سری کارت دارن و با اون کارته میتونه بره تو خونه که عکس خودش توشه

💃💃💃💃
فکر کنم باید بدن !! یه خونه هم بهشون میدن به عنوان خونه معلمی البته نمیدونم شرایطش چیه و باید در چه ...

خانه معلم كه براي مسافرت ايناست تازه بايد از قبل رزرو كنيم تو سايت ، يه چيزي در حد مهمانسرا ميشه فقط بايد خود فرد فرهنگي با خانواده درجه اول باشن

فکر کنم باید بدن !! یه خونه هم بهشون میدن به عنوان خونه معلمی البته نمیدونم شرایطش چیه و باید در چه ...

عزیزم خونه چیه چرا اطلاعات غلط میدی انقد 😂

خانه معلم هستش که یه اتاق میدن و چندتا تخت اونم تو هر شهر یدونه خانه معلم هست که ده تا اتاق توشه،رایگان هم نیس ،شبی سی چهل تومن هم پول میگیرن

اون کارت هم کارت شناسایی هس ک همه کارمندا دارن 

و فقط اگه خود معلم باشه بهش اتاق میدن همین 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!