mamankosholo مدیر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1227 عنوان خونم سوسک داره تروووخدا بیاین کمک یه سم خوب بهم معرفی کنین | مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 80 پست توی آشپزخونم سوسک داره،چند مدل اسپری و سم و خمیر امتحان کردم ولی فایده نداشت بچم کوچیکه وقتی میره تو آشپزخونه سوسک میبینه میترسه،نمیدونم چیکار کنم تروووخدا بهم کمک کنید اگه سم خوبی میشناسین،یه چیز دیگم هست که اگه بخام سم پاشی کنم یخچالم تو آشپزخونست بو نمیگیره؟!؟ زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕 1397/06/05 | 17:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17557 اسپری کامن بگیراستفاده کن .یه روزکه خونه نیستی کل سیفون هاروکامن بریزبمونه بعدبرین بیرون تاآب استفاده نشه بره توسیفونا.هردوهفته یکباراینکاروتکرارکن نتیجه میگیری.اگه کابینتات ام دی افه خالی کن توشون روجاروبرقی بکش ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
fatemeh56 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 16901 بخدا سه تا اسپر از هر رنگش زدم همش یه هفتس تأثیرش فقط کامن پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
mamankosholo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1227 من فقط قلم سوسک شبیه گچ تخته هستش همه زیر کابینتا رو زدم و درو بقیه رو عالی جواب داد فقط تا چندوقت و ... من دفه اول از همینا استفاده کزدم.ولی سوسکای خونه من انگار پروو تر از این حرفان😢 زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
mamankosholo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1227 اسپری؟ اره از اونم زدم بعد یه هفته دوباره پیداشون شد😢 زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
0kitty0 عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 10707 از اونم زدم بعد یه هفته دوباره پیداشون شد😢 ای وای😰 افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 من دیشب اسپره الون گرفتم برا مارمولکا نمیدونم خوبه یا ن😓 خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
mamankosholo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1227 اسپری کامن بگیراستفاده کن .یه روزکه خونه نیستی کل سیفون هاروکامن بریزبمونه بعدبرین بیرون تاآب استفاد ... کابینتام فلزه.بعد دوروز باید بشورم هر جارو سم زدم؟؟؟ زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
mamankosholo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1227 من دیشب اسپره الون گرفتم برا مارمولکا نمیدونم خوبه یا ن😓 مارمولک داره خونت؟ زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 مارمولک داره خونت؟ ارررره😢😢😢😢😢😢 خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17557 کابینتام فلزه. بعد دوروز باید بشورم هر جارو سم زدم؟؟؟ نه نمیخوادبشوری که اثرسم میره😫 ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
mamankosholo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1227 من اسپری کامن زدم ولی سوسکا از همه جای آشپزخونه میریختن بیرون زنده بودن همش باید مکشتمشون نیان برن توی پذیرایی یا جای دیگه. زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
mamankosholo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1227 نه نمیخوادبشوری که اثرسم میره😫 خوب داخل کابینتا ظرف میزارم اونا کثیف میشن زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
mamankosholo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1227 ارررره😢😢😢😢😢😢 کجا میشینی؟؟؟؟😢 زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 کجا میشینی؟؟؟؟😢 خوزستانیم 😭 خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪