2777
2789

اگه خریدی و به بچه ت نساخت چکارش میکنی؟!

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای من همیشه مولفیکس میگرفتم همبییییییشه... این دفعه مای بی‌بی گرفتم که ای کاش نگرفته بودم😞😞

برا هر بچه ای یه جوریه

من یه بسته مولفیکس خریدم، ریختمش دور از بس بد بود

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

منم مای بی بی گرفتم واقعا پشیمون شدم همینجور مونده

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏

مای بی بی پرمیوم خوبه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

نخررر اصن نخر ممکنه همون اول ب بچت نسازه مجبور شی بریزی دور همشو 

از بدو تولد تا حداقل سه ماهگیش خارجی بگیر ک ظریفن و پاهای کوچولوی نوزاد رو از هم فاصله نمیندازه بعدا خاستی دونه دونه ایرانیا رو امتحان کن ببین کدوم میسازه بش

وااااای من همیشه مولفیکس میگرفتم همبییییییشه... این دفعه مای بی‌بی گرفتم که ای کاش نگرفته بودم😞😞

منم همش مولفيکس ایرانی میخرم ایندفعه چند جا رفتم پیدا نکردم مای بیبی مثلا ممتاز خریدم افتضاح تا یه کم جیش کنه اويزون میشه خیلی زشت من که پشیمون شدم

برا هر بچه ای یه جوریه من یه بسته مولفیکس خریدم، ریختمش دور از بس بد بود

اون احتمالا قلابی بوده منم مولفيکس و مرسی استفاده میکنم یه دفعه رفتم یه جا مثلا تخفیف میداد خریدم افتضاح بود و دون دون توش

منم همش مولفيکس ایرانی میخرم ایندفعه چند جا رفتم پیدا نکردم مای بیبی مثلا ممتاز خریدم افتضاح تا یه ک ...

آره همین خیلی بد آویزون میشه ولی مولفیکس اینجوری نیس اصلا مخصوصا سه بعدیش که جدیداومده