2777
2789

پوشکم نیست.موادش دیگه نی تولید نمیکنن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدن اسمش بااوضاع جامعه نمیخونه لفت دادن

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

واى اون از پوشك اينم از ايزى لايف!

نكنه توقع دارن بزرگسالا هم شورت لاستيكى بپوشن؟!😬😬

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
دیگه وقتی دارای انرژی هسته ای میشیم اینطوریه دیگه عوضش کیک زرد داریم 

از انرژی هسته ایی والا ی شمع هم روشن نشده  تو این مملکت خاک بر سرشون

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
واى اون از پوشك اينم از ايزى لايف! نكنه توقع دارن بزرگسالا هم شورت لاستيكى بپوشن؟!😬😬

ما معلول داریم واقعا سختههه

ما معلول داریم واقعا سختههه

خيلى سخته خدا صبرتون بده.

امكانات كشورمون همش داره پسرفت ميكنه متاسفانه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
دیگه وقتی دارای انرژی هسته ای میشیم اینطوریه دیگه عوضش کیک زرد داریم  

سالهاست در مراکز هسته ای رو سیمان گرفتن 😊

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....