2777
2789
عنوان

ضربه هایی که خواهر کوچکترم به من زد

6041 بازدید | 156 پست

خواهر من 4 سال از من کوچیکتره الان 29 سالشه و من 33 واقعا ضربه های بدی به من زده ولی من چون اصلا کینه ای نیستم همیشه فراموش کردم و بی خیالش شدم و به محبت کردنم بهش ادامه دادم متاسفانه شوهر بسیار بد جنسی داره که کاملا اخلاقشو تحت تاثیر گذاشته خواهرم خودشم خیلی حریف هست ولی اون دیگه بدترش کرده ! وقتی 22 سالش بود اصرار کرد که زودتر از من ازدواج کنه من متاسفانه موافقت کردم و این باعث شد کلا خودمو محروم کنم از خیلی چیزا ! البته شوهر منم همون موقع اومد خواستگاریم و ازدواج من و خواهرم همزمان شد ولی اون چون جلوتر از من بو تاریخش خانوادم همه کاری براش کردم وقتی نوبت به من می رسید می گفتن نداریم من چون شاغل بودم بدتر بود دیگه چون می گفتم خودت داری منم دلم برای پدر و مادرم می سوخت ولی این ادامه پیدا کرد کلا خیلی بهش می رسن تا الان که 7سال می گذره اصلا احترامی برای من قائل نیست و همه چیز پدر و مادرمو برای خودش می خواد و خودشو خیلی فرزند خوبی برای پدر و مادرم می دونه و منو نه ! چون من شوهرم با خانوادم اختلاف داره ! الانم کار به جایی رسیده سوال می پرسم ازش می گه کار دارم پیامتو ندیدم خیلی گستاخ شده

خواهر منم سه سال کوچیکتره.

از اول که باهم نمیساختیم

بعد از ازدواجم بدتر شد

حالا که باردار شده هم که دیگه بدتر

اونقدر بد با من حرف میزنه که نگو

الانم قهریم

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی وقتا

باید یه مقدار از آدمها فاصله گرفت

تا 

جای خالی آدم رو حس کنن ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خواهر منم سه سال کوچیکتره. از اول که باهم نمیساختیم بعد از ازدواجم بدتر شد حالا که باردار شده هم ...

قهر هم فایده نداره این قدر پررو هست جلوی خانوادم می گه خجالت نمی کشی قهر میکنی من که کاریت نکردم و مظلوم نماییی می کنه 

حالا هی بگین تک فرزندی بده حداقل خیالم راحته بچه ام هیچکدوم این مشکلات رو ابدا تجربه نخواهد کرد  البته طبعا مشکلات دیگه ای خواهد بود هیچ روشی بی عواقب نیست ولی از بابت تبعیض و اختلاف با خواهر برادر خیالم راحته 

حال متکلم از کلامش پیداست
حالا هی بگین تک فرزندی بده حداقل خیالم راحته بچه ام هیچکدوم این مشکلات رو ابدا نخواهد داشت البته طبع ...

قطعا همینه چون بعدا تبعیض می ذارن بدتر از همه اینه کههمه مشکلاتم با شوهرم سر اینه که هی می گه پد رو مادرت خواهرتو بیشتر دوست دارن 

عزیزم شما دوتا خواهری اینا به چه ربطی داره !الان یه تار موی خاهرتو با کل نی نی سایتیا عوض میکنی!؟

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
عزیزم شما دوتا خواهری اینا به چه ربطی داره !الان یه تار موی خاهرتو با کل نی نی سایتیا عوض میکنی!؟

انگار ندارم ! چون این قدر تحت تاثیر شوهرشه و همه دنیاش شوهرشه همه رو می فروشه براش