2777
2789
عنوان

ضربه هایی که خواهر کوچکترم به من زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 156 پست
 وقتی همسرت،شریک زندگیت دلش باهات نباشه پشتت نباشه هرغصه ای ده برابر میشه غیرقابل تحمل میشه وق ...

آره واقعا بزرگترین درد دوست داشته نشدن از طرف همسره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که چیزی نگفتم بهش تازه کلی هم برای بچه ش هدیه خریدم کلی ذوق کردم چیکار کنم دیگه حتی بارها ...

باید با خواهرت خوب بودی و حرف مامانت رو گوش نمی کردی، الان هم بیخیال ارزش ندارم ناراحت بشی براشون، بزار بزنن تو سر هم 😂 شما تو فکر خودت باش خودت مهمی 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
خواهرای من 3تاهستن همه ازمن کوچیک تر من هیچ وقت نداشتم ولی بانداری همیشه پشتشون بودم مجردن من ازدبی ...

تاوان محکم نبودن خودت رو داری میدی وگرنه برخورد محکم جواب میده، 

قهر هم فایده نداره این قدر پررو هست جلوی خانوادم می گه خجالت نمی کشی قهر میکنی من که کاریت نکردم و م ...

سلام شما ببرش تو اتاق چند تا بزن تو صورتش و بهش بگو بار بعد از این  رفتار ها ببینم ازت من میدونم و تو