2777
2789
عنوان

ضربه هایی که خواهر کوچکترم به من زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6043 بازدید | 156 پست

من یه خواهر دارم ۵ سال ازم بزرگتره جونمونو برا هم میدیم همه حرفامونو به هم میزنیم حتی شاید به مامانمون نگیم. وقتی باهم میشیم تا نصف شب حرف میزنیم و میخندیم همه ذله میشن 😁😁😁 چطوری دوتا خواهر میتونن بد باشن😥😥😥

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
خواهر من پسر بارداره من یه دختر دارم تو خانواده ما همه عاشق دخترن. خصوصا مامانم. اوایل چند بار ما ...

همه دنبال پسرن شما سر دختر دعوا دارید ! 

رفتارش زشت بوده 

من اصلا حسودی نمی کنم ولی اون خیلی به من حسادت میک نه 

متاسفم از این حسادت ها 

شما هم عین منی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه خواهر دارم ۵ سال ازم بزرگتره جونمونو برا هم میدیم همه حرفامونو به هم میزنیم حتی شاید به مامانم ...

ما از اول هم خوب نبودیم ولی از وقتی شوهر کرد یه آدم دیگه شد ! 

به شوهرم گفتم من خواهرم رو خیلی دوست دارم و با این حرفا نمی تونی بین من و خانوادم اختلاف ایجاد کنی.ا ...

شوهر من خیلی از اینکه من با خواهرم ارتباط نداشته باشم خوشحالههه 

اصلا قابل تصورت نیست هر چی دیکته می کنه بهش اجرا می کنه و شدیدا هم صرفه جویی می کنه اگر من بهش چیزی ...

نکنه شوهرش براش دعا بسته 😂

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
حالا چ ضربه ای بهت زده خب هوای شوهرشو داره مگ بده؟ خوبه چتر  بشه خونه شما و هی دعوا و دعواکشی ...

نه بابا مشکل این نیست که بی احترامی هایی که می کنه و هیچ صمیمیتی حتی خیلی ساده نداره همیشه خودشو جدا می کنه و اینکه همیشه پدر و مادرمو فقط حق خودش می دونه 

خواهر من پسر بارداره من یه دختر دارم تو خانواده ما همه عاشق دخترن. خصوصا مامانم. اوایل چند بار ما ...

خب حق داره خواهرت کار شما و مادرت خیلی زشته

رفته سونو گفتن پسره دیگه چه اصراری دارید بگید اشتباه شده و دختره؟؟؟؟ هرکی جای خواهرت باشه ناراحت میشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

خداروشکر خواهر ندارم پس

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نکنه شوهرش براش دعا بسته 😂

بعید نیست ! اینطوری باشه 

شوهرش یادش داده همش می گه ما نداریم 

حقوقمون کمه 

این قدر گفت بابام بهشون ماشین داد 

همین شد موضوع دعوای من و شوهرم 

دائم می شینه گریه می کنه شوهرم حقوق نداره 

بعد میخوان بچه دوم هم بیارن 

من که اصلا نمی فهمم فازشونو 

قطعا همینه چون بعدا تبعیض می ذارن بدتر از همه اینه کههمه مشکلاتم با شوهرم سر اینه که هی می گه پد رو ...

خب دوست داشته باشن چه ایرادی داره. متاسفانه خیلی از پدر و مادرها بین بچه هاشون تبعیض قایل میشن و وقتی بهشون میگی نمی پذیرن. شما هم بی تفاوت باش و الکی فکرتو درگیر نکن. وقتی انتظاری ازشون نداشته باشی دیگه از کاراشون ناراحت نمیشی.