خواهر من 4 سال از من کوچیکتره الان 29 سالشه و من 33 واقعا ضربه های بدی به من زده ولی من چون اصلا کینه ای نیستم همیشه فراموش کردم و بی خیالش شدم و به محبت کردنم بهش ادامه دادم متاسفانه شوهر بسیار بد جنسی داره که کاملا اخلاقشو تحت تاثیر گذاشته خواهرم خودشم خیلی حریف هست ولی اون دیگه بدترش کرده ! وقتی 22 سالش بود اصرار کرد که زودتر از من ازدواج کنه من متاسفانه موافقت کردم و این باعث شد کلا خودمو محروم کنم از خیلی چیزا ! البته شوهر منم همون موقع اومد خواستگاریم و ازدواج من و خواهرم همزمان شد ولی اون چون جلوتر از من بو تاریخش خانوادم همه کاری براش کردم وقتی نوبت به من می رسید می گفتن نداریم من چون شاغل بودم بدتر بود دیگه چون می گفتم خودت داری منم دلم برای پدر و مادرم می سوخت ولی این ادامه پیدا کرد کلا خیلی بهش می رسن تا الان که 7سال می گذره اصلا احترامی برای من قائل نیست و همه چیز پدر و مادرمو برای خودش می خواد و خودشو خیلی فرزند خوبی برای پدر و مادرم می دونه و منو نه ! چون من شوهرم با خانوادم اختلاف داره ! الانم کار به جایی رسیده سوال می پرسم ازش می گه کار دارم پیامتو ندیدم خیلی گستاخ شده
من یه خواهر دارم ۵ سال ازم بزرگتره جونمونو برا هم میدیم همه حرفامونو به هم میزنیم حتی شاید به مامانمون نگیم. وقتی باهم میشیم تا نصف شب حرف میزنیم و میخندیم همه ذله میشن 😁😁😁 چطوری دوتا خواهر میتونن بد باشن😥😥😥
زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اصلا قابل تصورت نیست هر چی دیکته می کنه بهش اجرا می کنه و شدیدا هم صرفه جویی می کنه اگر من بهش چیزی ...
نکنه شوهرش براش دعا بسته 😂
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
حالا چ ضربه ای بهت زده خب هوای شوهرشو داره مگ بده؟ خوبه چتر بشه خونه شما و هی دعوا و دعواکشی ...
نه بابا مشکل این نیست که بی احترامی هایی که می کنه و هیچ صمیمیتی حتی خیلی ساده نداره همیشه خودشو جدا می کنه و اینکه همیشه پدر و مادرمو فقط حق خودش می دونه
قطعا همینه چون بعدا تبعیض می ذارن بدتر از همه اینه کههمه مشکلاتم با شوهرم سر اینه که هی می گه پد رو ...
خب دوست داشته باشن چه ایرادی داره. متاسفانه خیلی از پدر و مادرها بین بچه هاشون تبعیض قایل میشن و وقتی بهشون میگی نمی پذیرن. شما هم بی تفاوت باش و الکی فکرتو درگیر نکن. وقتی انتظاری ازشون نداشته باشی دیگه از کاراشون ناراحت نمیشی.