2777
2789
عنوان

ضربه هایی که خواهر کوچکترم به من زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6043 بازدید | 156 پست

اولا به خودتون افتخار کنید که باری رو دوش پدر و مادرتون نذاشتید و خودتون از پس خودتون براومدید ...دوما احترام هر کس دست خودشه شما هم باید یه جور رفتار کنید که حق اینو به کسی ندید که توهین کنه بهتون یا بی محلی.و خوب چون شوهرتون با خانوادتون مشکل داره که مشخصه الان خانوادتون خواهر و شوهر خواهرتونو مقبول تر میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر هم فایده نداره این قدر پررو هست جلوی خانوادم می گه خجالت نمی کشی قهر میکنی من که کاریت نکردم و م ...

به نظر من عزیزم چند وقت بهش نه زنگ بزن نه پیام اگه بهت هم زنگ زد یا پیام داد کار خودشو بکن جواب نده بگو دستم بند بود یا بگو ندیدم پیامتو 

اولا به خودتون افتخار کنید که باری رو دوش پدر و مادرتون نذاشتید و خودتون از پس خودتون براومدید ...دو ...

دقیقا همینطوره ! چون شوهر من از اول رفت و آمد نمی کرد و منزوی بود شوهر خواهرم سو استفاده کرده شدیدا ! و باعث شده خودشو خیلی جا کنه و الان شروع کرده به بی احترامی 

انگار ندارم ! چون این قدر تحت تاثیر شوهرشه و همه دنیاش شوهرشه همه رو می فروشه براش 

عع چه شوهر ذلیییل😩

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

بیخیال استارتر. منم یه خواهر دارم 6سال ازم کوچکتره اصلا با هم نمی سازیم ولی یه خواهر شوهرم دارم از خواهرم بهم نزدیکتر سه تا بچه داره شاید 10 12 سالی ازم بزرگتر باشه ولی خیلی دوستش دارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بیخیال استارتر. منم یه خواهر دارم 6سال ازم کوچکتره اصلا با هم نمی سازیم ولی یه خواهر شوهرم دارم از خ ...

خوبه باز یکی رو داری ! من که فقط خدا رو دارم و خودمو ! 

قهر هم فایده نداره این قدر پررو هست جلوی خانوادم می گه خجالت نمی کشی قهر میکنی من که کاریت نکردم و م ...

خواهر من پسر بارداره

من یه دختر دارم

تو خانواده ما همه عاشق دخترن. خصوصا مامانم.

اوایل چند بار مامانم گفت کاش دختر باشه که با بچه خواهرت جور بشن.

بعد که معلوم شد پسره، چند بار گفت حیف. عیبی نداره و...

حالا این وسط انگار کینه از من داره.

یه بار بهش گفتم دیگه سونو نرفتی ببینی نی نی مون چیه؟

شروع کرد داد و بیداد که نترس. وارث تاج و تخت پادشاهیتون نمیشه. تو برو با دخترت خوش باش!

چند روز پیش هم خونه بابام بودیم. مامانم دو ساعت مخ منو زده که برو با زنجیر بگیر رو نبضش ببین قطعی پسره.

رفتم تو اتاق

خواهرم شروع کرد داد و بیداد که به توچه بچه من چیه. برو بیرون. حوصله ت رو ندارم. 

منم ناراحت شدم. قهر کردم

مامانم هم اومده طبق معمول به من میگه برو عذرخواهی کن ازش. بارداره. اعصاب نداره!!!

منم از مامانم دلخور شدم. با اونم قهرم.

خیلی دلم از هر دوشون گرفته

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
عع چه شوهر ذلیییل😩

اصلا قابل تصورت نیست هر چی دیکته می کنه بهش اجرا می کنه و شدیدا هم صرفه جویی می کنه اگر من بهش چیزی بگم اصلا گوش نمی کنه ! خدا و پیغمبرش شوهره  اس من تو زندگیم ندیدم کسی این قدر سرسپرده باشه 

من خواهرم از من 4 سال بزرگتره ولی دوتا بچه پشت سر هم آورد و شهر غریب بود مامان و بابام تقریبا 6 سال رفتن شهر اون تا کمکش کنند.شوهر منم می گفت چرا به بچه ما نمی رسند و خواهرت رو بیشتر دوست دارن.منم بهش گفتم این مسئله مربوط به خانواده من هست و اصلا به تو ربطی نداره.تازه خیلی هم خوشحال می شدم مامانم کمک خواهرم می کنه

انگار ندارم ! چون این قدر تحت تاثیر شوهرشه و همه دنیاش شوهرشه همه رو می فروشه براش 

ببین یه بار این موضوع رو به پدر و مادرت بگو که فرق نذارین بینمون (دلایلتم بگو)اگه توجه کردن که هییییچ

اگه متوجه نشدن،آروم آروم رابطتو کم کن باهاشون ولی قهر نباش اصلا،،فقط محترمانه نه صمیمی برخورد کن باهاشون.

دوری و دوستی همه چی رو درست میکنه،مطمئن باش.