2777
2789
عنوان

چرا من دیگه شاد نیستم؟؟؟

205 بازدید | 13 پست

بچه ها من از وقتی دوقلوهام ب دنیا اومدن،دیگه اصلا شاد نیستم،هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه.احساس میکنم خیلی خسته ام.هم روحم هم جسمم.دوقلوهام الان چهار ماهشونه.ی دختر سه ساله هم دارم.کسی نیست کمکم کنه.این وضعیت اقتصادی هم مزید بر علت شده.ب نظرتون چیکار کنم ک از این کسالت خارج بشم،دارم افسرده میشم.

خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت باهات برخوردش تغیری کرده عایا؟؟افسردگی بعد اززایمان درمان داره عزیزم

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌
همسرت باهات برخوردش تغیری کرده عایا؟؟افسردگی بعد اززایمان درمان داره عزیزم

نه مثل همیشه است.تازه خییییلی هم کمک حالمه.

نه مثل همیشه است.تازه خییییلی هم کمک حالمه.

این خیلی خوبه..یکم خسته ای ..بچه هات کوچیکن..اذیت میکنن. نیاز ب ریکاوری داری..سفر خوبه برات

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌
حق داری گلم یکدونه ادم رو خسته میکنه چه برسه که دوقلو هستند تازه سه تا بچه هم داری باید از بقیه خانو ...

خدا حفظشون کنه عزیزم.

يه بچه گربه ميكنه شاد ترين ادم تو دنيا تورو 

والا انقدر خونمون شلوغه ک ب بچه ها ب زور رسیدگی میکنم.گربه رو کجای دلم بزارم.