2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ ماه بعد ازدواج نمیخواستیم قرصم میخوردم پریودم ریخته بود بهم قرصو چند روز قطع کردم تا بلکه درست شم زد و باردار شدم!!! 

تازه خودمم دوماه بعدش فهمیدم باردارم چون علایمشو نمیدونستم علایم خاصی هم نداشتم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
واقعا؟؟اونقدر سخته؟

من مامانم خونش دوره نمی تونم بچه رو بذارم پیشش مجبورم بذارم پیش قوم شوهر چون نمی خوام دیگه نمی تونم کلاس ورزش برم یا سینما یا بیرون بریم شام چون اذیت میکنه خلاصه تفریحات مون کم شده همه اش خونه ام آرایشگاه هم ماهی یک بار

من الان یک و نیم ساله ازدواج کردم!الانم توی اقدامم ولی امشب یکم دو دل شدم!گفتم نکنه زود باشه!

ببین عزیزم بستگی به شرایطت داره

چه مالی،چه خانوادگی،چه روحی چه اجتماعی

باید همه رو بسنجی

بچه بزرگ کردن شیرین ولی سخته

موقعی بچه دار بشو که واقعا دلت براش لک بزنه

من اصلا دلم بچه نمیخواست

بعدم اگه داری درس میخونی به نظرم بذار بعدش بچه بیار

اونجوری نه به درست میتونی خوب برسی نه به بچه

و این باعث کلافگی و اعصاب خوردی و خستگی روحیت میشه

من سال دوم کارشناسی ازدواج کردم،بعد ارشد بچه دار شدم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐