2777
2789

یک سال بعد ازدواج و درسن۱۷سالگی باردارشدم و۱۸زاییدم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
انشالله به زودی زود خوش خبر بشی عزیزم!

خدا ازدهنت بشنوه عزیزم.... خیلی منتظرم

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم بستگی به شرایطت داره چه مالی،چه خانوادگی،چه روحی چه اجتماعی باید همه رو بسنجی بچه بزرگ ...

واقعا من بااین صرایط برای درس هم نا امید شدم!

ارشد بگیریم که چی؟فقط برا بچه هامون

همین

نه کاری هست و...

۶ ماه بعد ازدواج نمیخواستیم قرصم میخوردم پریودم ریخته بود بهم قرصو چند روز قطع کردم تا بلکه درست شم ...

وای چه خوب! 

البته بدون برنامه یکم سخت میشه!

چه احساسی از این بهتر که هستی...!
واقعا من بااین صرایط برای درس هم نا امید شدم! ارشد بگیریم که چی؟فقط برا بچه هامون همین نه کاری هس ...

دقیقا

حالا من رشته م علوم تربیتی بود،هی میگم خوبه حداقل به دردم میخوره الان،و الا کار که هیچی😑

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
من الان یک و نیم ساله ازدواج کردم!الانم توی اقدامم ولی امشب یکم دو دل شدم!گفتم نکنه زود باشه!

دقیقا منم یک ساله ازدواج کردم۲۴سالمه توی اقدامم ولی همش دو دلم که نکنه زود باشه نکنه محدود بشیم خیلی دو دلم

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
سخت نبود توی سن کم؟

ن بابا کلن ادمیم که سختیو حس نمیکنم  

الانم دراقدام دومیم و ۲۰سالمه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔