2777
2789
عنوان

همین الان بچه ۴ ماهمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3969 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه درمان می خوام.نه فحش.فحش به اندازه کافی دادن به خودم.اینقدر خودمو زدم تمام رون پام خون مرده شده

منکه بهت گفتم تو تا پیک قبلی،همین الان برو یه بیمارستان روانپزشکی که یه آمپول بزنن سریع آروم شی،این از الان،بعدشم داروهات و تا آخر عمر باید ادامه بدی،دوستان باهاش بد حرف نزنید بنده خدا دست خودش نیست،مشکل اعصاب داره 

بچه ۴ماهم رو پامه .از من حس بدی گرفته چون گریه میکنم و مدام گریه می کنه و خوابش نمیبره.منم تنذثد تند ...

به نظر من بچه هاتونو بردارین برین الان خونه ی مادرتون .یا جاییکه بهتون آرامش میدن.

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد🌹🥀🌺🌹🥀🌺🌷⚘
خدا لعنتت کنه بحق علی.ادرس بده بیام بکشمت هرزه

میدونی گناه تو وخیلیای دیگه که فحش میدن وتوهین میکنن  دست کمی از گناه ایشون نداره

چطوربه خودت اجازه میدی اینجوری حرف بزنی

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

چي بگم والا

خب مشاوره رفتي؟

داروهاي اعصاب هم نخور كه بدترت ميشه

اگه ميخواي آروم و صبورتر بشي مغز بادام رو يه شب تو آب بخيسون و بعد پوسته نازك قهوه ايي رو جدا كن و با آب و عسل تو بلندر مخلوط كن و بخور

خيلي آروم ميشي

كاربر سابقم
بچه ۴ماهم رو پامه .از من حس بدی گرفته چون گریه میکنم و مدام گریه می کنه و خوابش نمیبره.منم تنذثد تند ...

من دقیق متوجه میشم چی میگی 

شما حتما الان اینکارو کن آروم بوسش کن  نازش کن قربون صدقش برو سعی کن ی موزیک بزاری خودتو اروم کنی ولی گریه خوبه گریه کن

بعد آروم یا راه برو یا تکونش بده

آرامش تو باعث میشه بچه بخوابه

بعد که خوابید قشنگ بیا تا بهت بگیم چیکار کنی

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

دهنم باز موند چقدر بعضی کاربرا بی تربیت هستن هرزه چیه اخه میگین 🙄🙄

واقعا متاسف میشه آدم مگه این خانوم دختر خالتونه که بهش میگین خاک برسر یا بیشعور یا هر چیز دیگه ای خجالت اوره ایشون هم مطمین باشید منظورش از کتک تصور شما نیست که سیاه و کبود کرده بچه رو هیچ مادری این کارو نمیکنه عصبانی بوده یه دونه زده رو پای بچه 

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw