2777
2789
عنوان

همین الان بچه ۴ ماهمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3969 بازدید | 161 پست
عزیزم ازدیدگاه من کسی ک بچروبزن ازحیوونم کمتره بعدشم من بطورمستقیم توهین نکردم خیلی فحشای بدتری دادن ...

مگه شما و امثال شما که توهین کردید حد خودتونو دونستید؟؟؟؟

گروه قرمز❤️ وزن 
هر کس خودش رو بزنه حتما خیلی روح و روان سالمی داره و مساله به خیر و خوشی رفع میشه؟؟؟

واقعا اینقدر متوجه کنایه حرف من شدن سخت بود ؟؟!

ادمی که اینقدر راحت میاد به زدن بچه ی چهار ماهه اعتراف میکنه حقشه بدتراز اینا بشنوه تا بهه خودش بیاد. بچه ها نقطه ضعف منن. اگه این خانوم خودش ندونه که مشکل داره و اومده اینجا تا فقط بشنوه که باید بره پیش روانپزشک که وای به حال بچه هاش.

مسلما میدونه که اینجا اکثرا مادرن و یا در انتظار اینکه مادر شن و روی این مسائل حساس . پس انتظار نداشته باشه همه با عزیزم جونم قربون صدقش کنن. 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شما و امثال شما که توهین کردید حد خودتونو دونستید؟؟؟؟

انگاردلت دعوامیخاد خیلی زشته وسط بحث دونفرپریدن هیچ دلیلی نداره بخام حرفاموتوضیح بدم برومعلم اخلاق یکی ازاونایی ک میگی بشو بس دیگ درستو ب من دادی عسلم 

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
واقعا اینقدر متوجه کنایه حرف من شدن سخت بود ؟؟! ادمی که اینقدر راحت میاد به زدن بچه ی چهار ماهه ...

لایک

[QUOTE=67592077]فقط می تونم بگم تف به معرفت یه سری 

در مورد شما ولی زبون من قاصره از گفتن چیزی!

لطفا دیگه منو ریپلای نکن که اصلا از  مصاحبتت لذت نمیبرم. 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
متاسفم برات

انگارخیلی باتویکی اروم حرف زدم ببین هی میخام بدون بحث بگم بکش. بیرون ولی جو گرفتت فک کردی تز معلمی بهت میاد ن‌جوجو ادموسگ بگیره جو نگیره این همه ادم فحش دادن فقط من ی جمله گفتم بدون کلمه بدی اوناجرات نکردی ریپ کنی چون لحن کلامشون تهاجمی بود منوریپ کردی اروم جوابتودادم بدترکردی جوبیشترگرفتت تاخوشگل‌....فقط دیگ منوریپ نکن اورین دخترخوب

سلام عزیز دلم اصلا خودتو سرزنش نکن کلا تو هر موضوعی که خودتو سرزنش کنی اون اشتباه مثل یک چرخه میشه  وبارها تکرار میش وشماچون مادر خوبی هستی قطعا اینو نمیخوای . اینو بدون که شماالان افسردگی بعد از زایمان داری و اگر درمان نشی ممکنه سالها ادامه داشته باشه به نظر من قرص استفاده نکن ولی تا میتونی برای خودت سرگرمی و لحظات شاد درست کن همه ما مشکلاتی داریم ولی سعی خودمونو میکنیم چون فقط یکبار اجازه زندگی کردن رو داریم . از دلش دربیار حال خودت بهتر میشه وقتی میبینی میخنده . عزیزم هروقت ذهنت رفت سمت اینکه بچتو دعوا کنی سریع شروع کن باهاش صحبت کردن نزار تو ذهنت قدرت بگیره اون تصمیم برعکس اون تصمیم رو انجام بده مثلا شروع کن باهاش بازی کردن من خودم امتحان کردم کم کم اون تصمیمات کم رنگ میشن☺ میدونم که موفق میشی و دفعه بعد یه تایپیک میزنی از لحظات شادی که موقع ناراحتی برای خودت و بچه هات رقم زدی و با قول افسردگی جنگیدی😚

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚