2777
2789
عنوان

رنگ موهام خیلییییی بد شده

383 بازدید | 34 پست

دوستان رفتم ارایشگاه به ارایشگر گفتم ک موهامو از ریشه دکلره نکن با فاصله دکلره کن این حرفمو گوش کرد بعد گفت ی رنگی میزنم ک ریشه موهات با بقیه موهات هم خوانی داشته باشه بعد از سه بار دکلره بد شد رنگ موهام الانم ک رفتم حموم افتضاح شدههه.چیکار کنم؟رنگ ریشه ی قهوه ای داغووون با ساقه ی زرد.چ رنگی بزنم ک.بپوشونه اینارو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچي اين بلا سر منم اومده هر ماه يكم از موهامو ميچينم ك بره  هر رنگي ك ميزنم سه هفته ديگه م ...

چرا ديگه چند بار تمديد شه اينجوري نميشه

منم موهام دكلره داره اوايل تند تند تمديد ميكردم رنگ رو ولي الان از عيد اصلا رنگ نكردم

دودی کنی زردیش رومیگیره .شماآمبره یابالیاژفکرکنم مدنظرت بوده که آریشگرت یه چیزدیگه تحویلت داده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤