2777
2789
عنوان

توروخدابهم نخندین کمکم کنین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیم بعضی ها بصورت ژنتیکی موهاشون همین حالته که معروف هست به سندرم موهای شانه نشده'با افزایش سن خیلی بهتر میشه' بعضی تحقیقات هممصرف بیوتین رو کمک کننده میدونن البته الان اصلا کای بهش نداشته باش ' بزرگ بشه خیلی بهتر میشه'جون دلم تا باز کردک چشمش بهش خورد عاشقش شدم 'خدا بهت ببخشه

درد ما، مردمیست که قبل از نگاه کردن به خود؛میخواهند کشورشان را تغییر دهند ،مردمی که همه مینالند ولی خودشان را نمی بینند، درد ما مردم است ، آدمهاست ،همین خودمان ها...
وااااای جدی میکی؟چندماهگی خوب شد؟

از ۳،۴ ماهگیش موهاش کم کم میریخت!دیگه تا ۱ سال موهای نوزادیش ریخت اصلیاش در اومد!موهای نوزادیش صاف و سیخ بود ولی حالا موهاش حالت دار شده و نرم

فک کنم باید براش خروس بکشی ....البته دقیق نمیدونم بعدش یاقبلش باید خروسه رو چیکارکنی ولی یه خروس کشت ...

زنداداش منم همینوگفت پدزشوهزم خروس داشت وشت.اما باز....هیچ جوری نمیخوابن.میترسم مجبورشم کچلش کنم

ماتوشهرمون رسم داریم هربچه ای موهاش اونطوری بودبایدقربونی کنن براش درست میش ی گوسفندی خروسی قربونی م ...

اره ماهم همينطوريم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین