2777
2789

از خودم شروع میکنم😂😂😂

ی بااار اومدم بنویسم به جووووون عمممت

نووووشتم ب ک ووووووون عمممت😂😐

آبرووووم رفت ینی😭

دیدین همممیشه ام به چی میگیم چ.س😒😒

اخه چرا  سوتیا +18 میشن همش😭

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار برادرشوهرم تولدم رو تبریک گفت توی تلگ رام من اصلا دقت نکردم برادرشوهرم یا جاریم فک کردم جاریمه منم نوشتم فدای تو عششششقمممم مرسی عزیزم بوس بوس 

بعد که فرستادم و اون خوند فهمیدم ای داد بیداد برای برادر شوهرم فرستادم کلی خجالت کشیدم 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

من با یکی برا ازدواج دارم آشنا میشم. همش مینویسم کـیر دادن(گیر دادن) و خیلیم شده نوشتم بکیرم 

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

من تو گروه خانوادگی بودم خودم تشکیل داده بودم شب بود همه آن بودن داشتیم چت میکردیم داییم گفت رقیه جان من خواستم بگم جونم گفتم کووونم اونم به این شکل مردم از خجالت نمیدونم چطوری گروه رو پاکیدم الانم داییمو میبینم فرار میکنم😂😂😂😂