2777
2789
توی خونه کرم مودر میزنی..اعتماد بتفست ظاهرن دیگه خیلی پایینه

به اعتماد به نفس نیس عزیزم شوهر به اندازه کافی بیرون داف میبینه بیاد تو یه حانوم پریشون ببینه ارایش هر چقدم خوشکل باشی سکسیه و جذابه و مرد دوس داره

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
از صدقه سر شوهره خواهر  ما هم مجردی رنگ وارنگ میشدیم

ووووووا! 

چرا؟ چرا حال خوبتونو ب کسی دیگه گره میزدید؟ و خرابش میکنید؟ 

دوستان عزیز نمیتونم درخواست دوستیتون رو قبول کنم.حجم سوالات بالاست شرمنده میشم.تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اعتماد به نفس نیس عزیزم شوهر به اندازه کافی بیرون داف میبینه بیاد تو یه حانوم پریشون ببینه ارایش ...

😆😆😆😆😆

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

لباسای خوشگل اصلا راحت نیست😣

امسال که هیچی نخریدم وضع خرابه یه تاپ شلوارک پارسال خریدم که جنسش اشغاله یکی پیارسال که پاره ست حسش نیس بدوزم بپوشم. جونم براتون بگه سه تا تاب نخیه دل دارم هفت هشت ساله با یه شلوارک سه ساله تو خونه همینا تنمه😁 عقد کرده ام هستم ولی حوصله دلبری ندارم خیلیم دوس داره ها ولی پول نداره که اگه داشت میخرید شاید میپوشیدم کل شاهکارم یه بار لباس زیر خوشگل پوشیدم براش یه بارم یه رژ خالی با کلی سیبیل زدم دیدم ذوق مرگ میشه همینارم دیگه نکردم برا سلامت خودش

لطفا درخواست دوستی ندید
همسر من میشینه رو مبل حتی دستاشم نمیشوره  میگه بیا بشین رو پام من میرم و چند ثانیه ای همونجور ...

حسوددددددددیم شد  چقدر عالی تازه عروسی کردین ؟؟؟؟

لباسای خوشگل اصلا راحت نیست😣 امسال که هیچی نخریدم وضع خرابه یه تاپ شلوارک پارسال خریدم که جنسش اشغ ...

وا یکم روحیتونو جون کنین چه وضعشه حالم بد شد تو این تایپیک همینه دیگه مردا اینهمه چشمشون دنبال اینو اونه ببخشا منظورم شما نیستی حتی بگین هم نه باز مزدا زنا خوشکل دوس دارن یکم مرتب باشین تروخدا مرتب بودن به پول نیس که با چیزا ارزونم یه تیپ خوب بزنین تروخدا بیچاره شوهراتون 

من آرایشگرم صبحا قبل یازده میاد یه آرایش ملایم گریم مانند میکنه و موهامو هربار به سبکی خاص شینیون میکنه قبل یازده از باشگاه اومدم البته...خلاصه هیکلو چهره رو برا همسر ردیف نگه داشتم تا الان...زن نیستم که زرم زرررر

البته دوستان همراهان یاران یکم تک بستم براتون تکدونم تیر میکشه نمیدونم چرا😁 

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
چیکار کنن شینیون کنن خو تنها مدل راحتی ک توخونه میشه بست دم اسبیه دیگ😕😐

چرا من مدل جلو موهامو تافت میزنم اتو میکشم یا خرگوشی میبندم یا بافت ساده یه طرفه یا بافت خرگوشی یا موهامو بالا تر خر گوشی میبندم گوله میکنم موهامو سنجاق میزنم یه تل سر فانتزی میزنم قشنگ میشه 

عزیزم احتمالا خونواده ی مذهبی بودین‌.. سعی کن تغییر بدی خودتو چون تو دین ما به شددددت تاکید شده به ...

حلا من رقص تمرین کردم سالگرد ازدواجم برقصم چرا اینشکلی هستین شماها افسرده شدم گفتم بیام این تایپیک دوتا یاد بگیرم اه اه 

چرا من مدل جلو موهامو تافت میزنم اتو میکشم یا خرگوشی میبندم یا بافت ساده یه طرفه یا بافت خرگوشی یا م ...

افرین کار خوبی میکنی دم اسبیم مث همین مدلاییه ک عرض کردین 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
وا یکم روحیتونو جون کنین چه وضعشه حالم بد شد تو این تایپیک همینه دیگه مردا اینهمه چشمشون دنبال اینو ...

شوهر من بیچاره که نیست هیچ بیچارمم کرده خودش ذوق و شوق منو کشت من از 22 سالگی مرده متحرک شدم

لطفا درخواست دوستی ندید
شوهر من بیچاره که نیست هیچ بیچارمم کرده خودش ذوق و شوق منو کشت من از 22 سالگی مرده متحرک شدم

عزیزم میدونم منم خیلی با شوهرم مشکل دارم خیلی دلم خونه اما مرتبو شیک نباشم یه خیانتم میاد وسط زندگیم 

الان اوضاع خیللللی بد شدهگویی خیلی خیلی با چشم خودم میبینم دخترا میان جلو همسرمو میگرن میگن مشروب خوررررردی ؟؟به همسرم اعتماد دارم ولی میدونم هر مردی پتانسیلشو داره ،به خیانتم نیس همین که مردی ته دلش به یه خانومی فکر کنه چقدر خوبه وای حانوم من و باش این همون کلیه حتما به عمل نیس