2777
2789

همسر من میشینه رو مبل حتی دستاشم نمیشوره 

میگه بیا بشین رو پام من میرم و چند ثانیه ای همونجور میشینیم و بغلم میکنه و بو میکشه فقط.بعدش میگه خب دیگه خستگیم در رفت یه جایی بریز بخوریم

ولی من باز نمیذارم چون هم ریزش مو دارم یه کم وهم اینکه موهام صاف نیست حالت دار وخشکه

عزیزم از بس میبندی موهات میریزه یک هفته تحمل کن باز بزاربعد ببین چجوری جلوی ریزش موهات گرفته میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من میشینه رو مبل حتی دستاشم نمیشوره  میگه بیا بشین رو پام من میرم و چند ثانیه ای همونجور ...

چ عشقولانه

«سلامتی آقا امام زمان (عج) صلوات»«انشالله به زودی مامان بشم صلوات» 
عزیزم چرا؟تو خونه روسری دارین؟

اخه خودمو شوهرم اینطوری راحت تریم اوایل ازدواج خیلی ازاد بودم شوهرم گفت من پوشیده دوس دارم منم دیکه عادت کردم ولی از اولشم خودم پوشیده بیشتر راحت بودم

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
من ب همون تصوراتم میرسم با خودت کار ندارم 😂 از نظر م خوشتیپ و لاکچری هستی 😍قول میدم همینطور باقی ب ...

در تصوراتت دماغمو عمل کن😂

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

منم واي 

يا موهام دم اسبي يا گوجه اي 

يا شلخته

حال داشتم باشم ست تاپ وشلوارك ميپوشم 

حس و حالشم نباشه هپلي ميگردم 

لباس يه رنگ شلوارك يه رنگ 

شنبه يكشنبمم 

تازشم بعضي وقتا يه تيشرت بدون شلوار و اينا 

كه همسرم ديگه صداش در مياد 

برو جلو بچه يه چيزي بپوش زشته 

پسرم هفت ماهشه😃😃😃

ال خودم میگم ارایس که خط چشم رژ لب کرم پودر پنکک وریمل میزنم 

توی خونه کرم مودر میزنی..اعتماد بتفست ظاهرن دیگه خیلی پایینه

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

من هنوز اوزدووواج نکردم خیلی میرسم به خودم.

موهام ی طور هر روز.

ی ارایش ملایم.

عطر...بادی اسپلیش... لباسای گلی ملی.

چطور که شمایی ک ازدواج کردید پریشونید؟

دوستان عزیز نمیتونم درخواست دوستیتون رو قبول کنم.حجم سوالات بالاست شرمنده میشم.تشکر