2777
2789
فکر میکردم خیلی شیک باشی😅

اسمم غلط اندازه😂

ولی گاهی به خودم میرسم

اگه حوصله داشته باشم

حالم خوب باشه خیلی قر و فر دارم ولی بیشتر وقتا حوصله ندارم😅

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
چ جالب ..من دوست ندارم لباسای شوهرمو بپوشم ی جوری میشم...شوهرم عاشق دامن کوتاه است ولی من بخاطر پسرک ...

شوهر من سایزش xlargهست منم اسمول

وقتی میپوشم مثل پیراهن،میشن برام خخخخح

اونم دوست داره.منم پسر دارم ولی وقتی شامشو،دادم خوابوندمش و منتظر شوهرم میشینم که بیاد پامیشم ارایش میکنم و میپوشم و عطر میزنم و یه نسکافه درست میکنم واسه خودم قشنگ لاکامو ترمیم میکنم اونم میاد کییییف میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس که همه مدل میپوشم.شلوارک دامن پیرهن کوتاه و بلند دامن کوتاه شلوار نخی و ....موهامم با کلیپس بالا جمع میکنم.آرایشم فقط رژ اونم نه همیشه .عطرم چون هرروز دوش میگیرم شامپو بدن خوشبو میزنم،دیگه عطر نمیزنم

من نیازی به ارایش ندارم قیافه م خوبه ولی عاشق ارایشم و همینطور لباسای خوشگل😍

منم ب اندازه خودم قیافه دارم ولی شوهرم آرایش دوست داره و لباسای تنگ و شیک منم سعی میکنم اونجوری باشم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊

ارایش کلا نمیکنم چ خونه چ بیرون از خونه

تو خونه هم لباس راحت میپوشم ولی پسرم ک بزرگ شه کمی مراعات خاهم کرد

ما منتظر صبح شب یلدائیم؛آماده برای فرج فرداییم،فردا ک عزیز فاطمه می آید با"خامنه ای"ب کربلا می آییم...
اسمم غلط اندازه😂 ولی گاهی به خودم میرسم اگه حوصله داشته باشم حالم خوب باشه خیلی قر و فر دارم ولی ...

من ب همون تصوراتم میرسم با خودت کار ندارم 😂 از نظر م خوشتیپ و لاکچری هستی 😍قول میدم همینطور باقی بمونی برام😄

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
شوهر من سایزش xlargهست منم اسمول وقتی میپوشم مثل پیراهن،میشن برام خخخخح اونم دوست داره.منم پسر دار ...

پسرم تا ما نخابیم نمیخابه😂😂

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
چرا همه تاپ شلوارک مبپوشن موهاشونم دم اسبی میبندن🤔

چیکار کنن شینیون کنن

خو تنها مدل راحتی ک توخونه میشه بست دم اسبیه دیگ😕😐

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
خواهش میکنم عزیزم من ما پنج تا خواهریم تو خانواده ای بار اومدیم که از اول اینجور حجابمو یادمون دادن ...

عزیزم احتمالا خونواده ی مذهبی بودین‌..

سعی کن تغییر بدی خودتو

چون تو دین ما به شددددت تاکید شده به آرایش و خوشبو بودن و زیبایی داخل خانه....

پیامبر میگن بهترین زنان امت من زنانی هستند که تو خونه خیلی بی حیا باشن و وقتی از خونه خارج میشن خودشونو بپوشوتن

«عليها ان تطيب باطيب طيبها وتلبس احسن ثيابها وتزين باحسن زينتها  ; بر زن است كه [براي شوهرش ] خوشبوترين عطرهايش را بزند و قشنگترين لباس هايش را بپوشد، و از زيباترين زينت هايش استفاده كند .»

ان من خير نسآءكم . . . المتبرجة من زوجها الحصان عن غيره  ; بهترين زنان شما آن زني است كه براي شوهرش آرايش و زينت مي كند، اما از بيگانگان خود را مي پوشاند .»

عزیزم خیلیییی حدیث داریم درابن باره. من فقط دو نمونه اوردم. زن و شوهر محرم هستند و چه چیزی بهتر و زیباتر از آرایش و زیبایی در کنار همسر؟ چه چیزی بهتر از پوشیدن بهترین لباسها برای محرمت؟ که مهر و مودت رو بینتون بیشتر میکنه.. اگه مذهبی هستی باید اینها رو خوب بدونی و رعایت کنی که چقدددر ثواب داره برای همسر ارایش کردن، رقصیدن، خندیدن باهم، ... نه تعارف داشتن و سرسنگین بودن...

به هییییچ وجه تو دین ما سرسنگینی و حجاب تو خونه توصیه نشده... حجاب فقطططط واسه نامحرمه.. دیگه همسر که از همه محرمها محرم تره... 

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را