2777
2789
حالا وقتی همسر میاد تو خونه نسبت به آرایش و لباس شما چه واکنشی نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همسرم من واکنش زیادی نشون نمیده ولی زیاد بهم لبخند میزنه چند بار هم بهم گفته تو خیلی خوشگل وجذابی و یه بارم گفته فکرشم نمیکردم همچین خانومی نصیبم بشه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا وقتی همسر میاد تو خونه نسبت به آرایش و لباس شما چه واکنشی نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سووت میزنه ومیگه به به چه کرده خانوووم😅

بعضی وقتام چشاش برق میزنه😁

بعضی وقتام هیچی نمیگه😬

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

راحت و ازاد هرجور که دوست داشته باشم

گاهی باز گاهی بسته.دلم بخواد ارایش نخواد نه

من به میل هیچ احدی لباس نمیپوشم.برامم مهم نیست کی چی دوست داره

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

اگه اونجوری ک میخاد باشم ی برق خاصی میاد تو چشاش اگه بخاطر پسرم نباشه کارم تمومه😂😂وگرنه ک تاشب دل توی دلش نیست🙈🙈🙈

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
نه فقط دخترم سه سالشه اونم مثل خودم همیشه روسری میپوشه بیرون هم مغنعه سر میکنه

وای عزیزم.

اشتباه میکنی باور کن... 

خدا دنیا رو برای ما قرار داده تا از لذتهای پاک و حلالش استفاده کنیم. یکی از لذتها، ازدواجه ... 

مثل کشیش ها که ازدواج نمیکنن و از حلال خدا لذت نمیبرن اشتباه نکن...

من و شما که اعوذ بالله از خدا بیشتر نمیدونیم...

خدا خودش گفته تو خونه پیش همسرت رااااحت باش. راااحت..

خیلی عذر میخوام ولی تو اتاق خواب بی حیا باش.. تو خونه ارایش کن زیور آلات بنداز...( اینها رو من نمیگم دینمون میگه) 

خواهش میکنم با دخترت این کارو نکن... منم مثل شما دوست دارم دخترم با حجاب باشه. ولی وقتی میریم بیرون روسری سرش میکنم. بهش یاد میدم جلوی نامحرم خودشو بپوشونه. سر نماز چادر سرش میکنه... ولی اینکه تو خونه بچه رو معذب کنی، اجحاف در حق اون بچه اس...

این کارو نکن... مطمئنا با این کار تو تربیتش به مشکل برمیخورید درآینده

اگه هم همسرت شما رو مجبور به این کار میکنه، حتما مشاوره برید... خدایی نکرده یه جایی تو زندگیتون ضررشو میبینید..

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
نه فقط دخترم سه سالشه اونم مثل خودم همیشه روسری میپوشه بیرون هم مغنعه سر میکنه

عزیزم چرا؟تو خونه روسری دارین؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.