2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میپرسم فقط کنجکاویه چرا توی خونه باید روسری بپوشین؟

خواهش میکنم عزیزم من ما پنج تا خواهریم تو خانواده ای بار اومدیم که از اول اینجور حجابمو یادمون دادن الانم هر کاری بکنیم دیگه نمیتونیم ازاد باشی باشیم

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
حالا نوبت منه...شوهرم خیلی دوست داره من لباسای باز وراحت بپوشم وهمیشه ارایش غلیظ داشته باشم مث آبجیا ...

شوهرا رو دیگه ولش کن

من تیشرتای شوهرمومیپوشم با پای لخت

همش غر میزنه که تیشرتام از کار میوفته ولی دلشم غنج میره 

میدونم که عاشق این تیپمه تو خونه ولی غر زددنش دیگه چیه

چه حرف گوش کنی عزیزم🤣

از بس بهم میگه شوهری...میگه دوست دارم توی خونه لباس تنگ وآرایش غلیظ داشته باشی ولی من خودم زیاد دوست ندارم..بعدا برام دردسر میشه😂

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
خواهش میکنم عزیزم من ما پنج تا خواهریم تو خانواده ای بار اومدیم که از اول اینجور حجابمو یادمون دادن ...

عزیزم کم کم نوع پوشش تو تغییر بده اینطوری به نظرم ادم روحیه ش خراب میشه

عزیزم غیر از شما و همسرتون ، کسی باهاتون تو خونه زندگی میکنه؟

نه فقط دخترم سه سالشه اونم مثل خودم همیشه روسری میپوشه بیرون هم مغنعه سر میکنه

از بس بهم میگه شوهری...میگه دوست دارم توی خونه لباس تنگ وآرایش غلیظ داشته باشی ولی من خودم زیاد دوست ...

من نیازی به ارایش ندارم قیافه م خوبه ولی عاشق ارایشم و همینطور لباسای خوشگل😍

تاپ شلوارک

تاپ وشورتک

پیرهنای بلندبدون شلوار😁

موهامم کوتاه کردم اکثرا بازه

آرایشم فقط رژ باضدآفتاب

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
عزیزم کم کم نوع پوشش تو تغییر بده اینطوری به نظرم ادم روحیه ش خراب میشه

اخه من یزدم خانواده همسرمو خودم خرم ابادن هروقت میریم اونجا باید تو خونه پدر شوهرم چادر سر کنم اگه تو خونه خودم راحت باشم اونجا رفتنی خیلی اذیت میشم