2777
2789

بیشتر وقتا پیرهن بلند با موهای گوجه ای با رژ 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هیچوقت بخودم اجازه ازاد بودن ندادام و نمیدم شوهرمم اینجوری دوس داره

چرا اجازه ازاد بودن بخودت نمیدی؟؟شوهرت تاحالا موهاتو ندیده؟؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

عزیزم غیر از شما و همسرتون ، کسی باهاتون تو خونه زندگی میکنه؟

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

حالا نوبت منه...شوهرم خیلی دوست داره من لباسای باز وراحت بپوشم وهمیشه ارایش غلیظ داشته باشم مث آبجیاش😠ولی من حوصله ندارم...زمستون تابستون برام فرقی نداره تی شرت وشلوارک یا تاب و شلوارک هستم آرایش صورتمم رژ و ریمل و سرمه یا مداد...موهام اکثرا میبندم حالا یا با کیلپس یا همینطوری با کش شل میبندم☺

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊

من ریمل و رژ دارم اصولا. حسش باشه خیلی شاااارژ باشم خط چشمم میکشم. موهامم یا گوجه ای میکنم عین ساموراییا وسط سرم یا دم اسبی، اگرم آشپزخونه کار نداشته باشم باز میذارم هوا بخوره

لباسم تاپ شلوارک یا پیراهن نخی از این خنکا که عشقمه 

گاهیم تاپ و دامن کوتاه 

کلا هیچوقت لباس آستین دار نمیپوشم، نه بلوز نه شلوار. حوصله ندارم 

چرا اجازه ازاد بودن بخودت نمیدی؟؟شوهرت تاحالا موهاتو ندیده؟؟؟

اخه از بچگی اینطوری باراومدم چرا دیده ولی سعی میکنم بیشتر پوشیده باشم داداشم مگه تو بچگی موهانو دیده باشه

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕

😕خب چرا نمیخای ازاد باشی؟

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد