2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه زیر دو سال دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 51 پست
یکمی سینه خیز میره هر وقت دلش بخواد ، ادای چهار دستو پا رو هم در میاره گاهیم زانو هاشو بلند میکنه فق ...

پسر من اصلا چهار دست و پا نرفت سینه خیز میرفت ...بعدش الانم مدل نشسته راه میره   

نگاهت ب بالا باشد تا دلت از ادم های پایین نگیرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد ک میگن ناخداگاه هی تو مغز ادم میره ...وای ازشون خسته شدم بخدا ...دایه مهربونتر از مادر شدن مثل ...

من پسرم تا دوسالگی حرف نمیزد در حد ماما بابا چند تا کلمه کلیدی دیگه

کلا دیوانه ام کرده بودن انقدر که همه میگفتن ببرش گفتار درمانی و ممکنه لال باشه هرچیم بهشون میگفتم خب اگه لاله پس چرا مامان بابا آب دد آجی به به میگه خلاصه من نقل مجلس بودم هر جا که با بچه وارد میشدم همه شروع به اظهار نظر میکردن. خودم خداییش اصلا نگران نبودم فقط فشار عصبی روم بودش.الان پسرم دوسال ونیمست و قشنگ جمله میگه منتها منو خواهرش خوب میفهمیم چی میگه حالا حرف وحدیثا اینه که چرا نمیتونه درست کلمات ادا کنه؟ 

خداییش بخوای به حرف مردم باشی همیشه یه چی برا گفتن دارن

پسر من اصلا چهار دست و پا نرفت سینه خیز میرفت ...بعدش الانم مدل نشسته راه میره    

خیلی باحاله رو با سن     

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

دستاشو بگیر تاتی تاتیش کن .یکم جرات پیدا کنه خودش راه میفته اصلا نگران نباش .بهش هم فشار نیار .

همینکارو میکتیم امشب خیلی راه رفت بیچاره ....خدا کنه ترسش بریزه ....ما از دست زبون مردم راحت بشیم ....شوهرم هم حساس شده اونم رو مخ من میره 

عزیزم پسر منم ۱۵ ماهشه تازه یکماهه راه میره نگران نباش بهت قول میدم بچت تا یکماه دیگه راه میره. پسر خواهر شوهرم ۲۰ روز از پسر من کوچیکتره انقدر فرزه و بدو بدو میکنه که منم اصلا دوست ندارم بچم در کنار اون قرار بگیره چون همش ننه باباش این چیزای بچشونو به رخ من میکشن ، حالم از رفتارشون بهم میخوره. برن گم شن فامیل شوهر . 

اهمیت به حرف کسی نده بچه برادر منم 14 ماهشه نه حرف میزنه نهراه میره دستشو میگیره به وسایل وسرپا میشه ...

موافق نیستم باهاتون.اتفاقا باید خیلی اهمیت داد.اگه چیزی خارج از نرمال باید از متخصصش سوال کرد 

من پسرم تا دوسالگی حرف نمیزد در حد ماما بابا چند تا کلمه کلیدی دیگه کلا دیوانه ام کرده بودن انقدر ک ...

راستش کلمه هم نمیگه همون در حد بابا دد میگه فعلا اونم عشقی هرزگاهی دلش خواست میگه....فعلا همه تمرکزمون رو راه رفتنشه

دختر داداش شوهرم چهار ماه از دخترم بزرگتر ه اون ک راه  افتاد همش گیر میدادن ب بچه من ک چرا راه ...

امان از دستشون بخدا 

موافق نیستم باهاتون.اتفاقا باید خیلی اهمیت داد.اگه چیزی خارج از نرمال باید از متخصصش سوال کرد 

خارج از نرمال , بچه این خانوم یا بچه بچه برادر من به نظرم خارج از نرمال نیستن و تا 18 ماهگی جای صبر دارن تازه اینا جفتشون دست به در ودیوار میگیرن وسرپا راه میرن هنوز ترسشون نریخته و از تنهایی راه رفتن میترسن وگرنه علائم راه رفتنو دارن

دختر داداش شوهرم چهار ماه از دخترم بزرگتر ه اون ک راه  افتاد همش گیر میدادن ب بچه من ک چرا راه ...

انقدر بدم میاد از بچه همسن بچه خودم اونم توی فامیل شوهر ، دست خودم نیست ، اون بچه گناهی نداره هاااا اما من خوشم نمیاد😊😁😁😁

عزیزم پسر منم ۱۵ ماهشه تازه یکماهه راه میره نگران نباش بهت قول میدم بچت تا یکماه دیگه راه میره. پسر ...

خدا از زبونت بشنوه ..