2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه زیر دو سال دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 51 پست
راستش کلمه هم نمیگه همون در حد بابا دد میگه فعلا اونم عشقی هرزگاهی دلش خواست میگه....فعلا همه تمرکزم ...

ببین من برا حرف زدن پسرمو دکتر بردم دکترش بهم گفت اگر اصوات را تولید میکنه و کلمات کلیدی را میگه پس لال نیست و قدرت تکلم داره و تا 3 سالگی باید بهش فرصت بدم

بعدم بچه هز 7 نسل پدری و7 نسل مادری ارث میبره ملاک فقط شما وپدرش نیستید که

خارج از نرمال , بچه این خانوم یا بچه بچه برادر من به نظرم خارج از نرمال نیستن و تا 18 ماهگی جای صبر ...

اره دستشو نمیتونم ول کنم خیلی ترسو محکم منو میگیره

نگاهت ب بالا باشد تا دلت از ادم های پایین نگیرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من برا حرف زدن پسرمو دکتر بردم دکترش بهم گفت اگر اصوات را تولید میکنه و کلمات کلیدی را میگه پس ...

چ جالب مرسی ک گفتی 

انقدر بدم میاد از بچه همسن بچه خودم اونم توی فامیل شوهر ، دست خودم نیست ، اون بچه گناهی نداره هاااا ...

حالا تازه ما ی دوست داریم اون بچش همسن بچه ماست اون یازده ماهگی راه افتاد ....همش هم باهم میریم بیرون ..شوهرم دیشب میگفت غصه میخورم اون بچه راه میره این راه نمیره

اره دستشو نمیتونم ول کنم خیلی ترسو محکم منو میگیره

دختر من 10 ماهگی راه افتاد اصلا نه سینه سری رفت نه چهار دست وپا از 8 ماهگی دست میگرفت به وسایل سرپا میشد و چند قدمی بر میداشت یهویی اصلا باور کن نفهمیدم چی شد یه روز دیدم دستشو از پایه میز نهار خوری جدا کرد ودو قدم روبه جلو اومد بعد تلپ خورد زمین یکمی گریه کرد ولی رفتم سمتش بلندش کردم خودش دستمو ول کرد دوباره دو قدم برداشت

ولی از پسرم بگم که تنبل تنبلا بود و همه چیش دیر اتفاق افتاد دندون در آوردنش راه رفتنش حرف زدنش کلا همه چیش خیلی کند تر از دخترم بود من چی بگم اگه آدم بخواد بچه هارو باهم مقایسه کنه که نمیشه