ملوریس مدیر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 152 عنوان خانمایی ک بچه زیر دو سال دارن | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 51 پست خانما پسر من ۱۵ ماهشه هنوز راه نمیره خیلی ناراحتیم...وسایلو میگیره بلند میشه ولی خودش راه نمیره نگاهت ب بالا باشد تا دلت از ادم های پایین نگیرد 1397/06/04 | 00:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جادوگر۹۷ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 13740 دکترش اینو بردم گفت خانم تا دو سال طبیعیه ....ولی ما متاسفانه کم صبریم و دیگران هم مزیت بر علت میشن عزیزم بچه ی من ۱۱ماهشه، مادرشوهرم دیوونه ام کرده، میگه الان باید راه میرفت و با بچه های کوچه بازی میکرد😑😑😑توجه نکن به حرفشون، وقتی بچه ات میتونه سرپا بایسته یعنی مشکل جدی نداره کج کلاه خان یارمه
ملوریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 152 اگه دکتر گفته سالم و خودت میگی تنبله.پس فامیلات درس میگن.تمرینش بده😁 راستش انگار میترسه همش ک ولش کنیم الان یکی از دستاشو میگیریم راه میبریمش نگاهت ب بالا باشد تا دلت از ادم های پایین نگیرد
بی_تو_مهتاب_شبی_باز عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 7181 من پسرم هشت ماهشه نه دندان نه چهار دستو پا نه نشستن درست و حسابی ، دیره نه؟ خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...
ملوریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 152 نگران نباش اگه وسایل رو میگیره بعدش راه میفته،وایسونش کنار دیوار بعد روبروش با فاصله وایسا دست بزن و ... مرسی حتما اینکارو میکنم نگاهت ب بالا باشد تا دلت از ادم های پایین نگیرد
ملوریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 152 من پسرم هشت ماهشه نه دندان نه چهار دستو پا نه نشستن درست و حسابی ، دیره نه؟ نه عزیزم پسر من تو نه ماهگی دندون در اورد ..راستی پسر من چهار دست و پا نمیره از این مدل با با س ن راه میره نگاهت ب بالا باشد تا دلت از ادم های پایین نگیرد
sarinaz عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 39 من پسرم هشت ماهشه نه دندان نه چهار دستو پا نه نشستن درست و حسابی ، دیره نه؟ اره.حتما دکتر ببرش
یسناوسینا عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 1508 چکار کنم زود راه بیفته فامیلای شوهرم دارم منو دیونه میکنن اهمیت به حرف کسی نده بچه برادر منم 14 ماهشه نه حرف میزنه نهراه میره دستشو میگیره به وسایل وسرپا میشه وچند قدم راه میره بعد خسته میشه میشینه وچهار دست وپا میرهتازه تازه داره دندون در میارههمه بچه ها که تو کاراشون مثه هم نباید باشن
ملوریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 152 اهمیت به حرف کسی نده بچه برادر منم 14 ماهشه نه حرف میزنه نهراه میره دستشو میگیره به وسایل وسرپا میشه ... اینقد ک میگن ناخداگاه هی تو مغز ادم میره ...وای ازشون خسته شدم بخدا ...دایه مهربونتر از مادر شدن مثلا نگاهت ب بالا باشد تا دلت از ادم های پایین نگیرد
یسناوسینا عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 1508 من پسرم هشت ماهشه نه دندان نه چهار دستو پا نه نشستن درست و حسابی ، دیره نه؟ نه
آرمیتا75 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 4297 چکار کنم زود راه بیفته فامیلای شوهرم دارم منو دیونه میکنن وای از دست این فامیلا .حالا انگار بچه های خودشون کی راه رفتن!خدا میدونه .هر بچه ای یه جوره گلم . ....
بی_تو_مهتاب_شبی_باز عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 7181 یکمی سینه خیز میره هر وقت دلش بخواد ، ادای چهار دستو پا رو هم در میاره گاهیم زانو هاشو بلند میکنه فقط رو انگشتای پاش میمونه اما حرکت نمیکنه خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...
ملوریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 152 وای از دست این فامیلا .حالا انگار بچه های خودشون کی راه رفتن!خدا میدونه .هر بچه ای یه جوره گلم . من میدونم اونا حالیشون نیس ...بخدا اصلا دوس ندارم دیگه ببینمشون نگاهت ب بالا باشد تا دلت از ادم های پایین نگیرد
آرمیتا75 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 4297 دستاشو بگیر تاتی تاتیش کن .یکم جرات پیدا کنه خودش راه میفته اصلا نگران نباش .بهش هم فشار نیار . ....
بی_تو_مهتاب_شبی_باز عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 7181 ببخشید خانومی تو تاپیکت سوال کردم خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...