2777
2789
عنوان

چیکار کنم خانومای باردار؟

137 بازدید | 13 پست

بچم از بس بالاست که داره خفم میکنه چیکارکنم  بتونم درست نفس بکشم؟؟ توروخدا بگین خیلی دارم اذییت میشم

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهمه حالتا تنگی نفس داری؟من دراز کشیدنی واقعاخفه میشم نمیدونم بعداچی میشه تازه وارد هفت ماه شدم

نه بعد پیاده روی اینجوری شدم  . مگه نه وقتی پیاده روی میکنی بچه باید بیاد پایین  چرا این رفته بالا اینقد؟

اره معمولا اندازش یجوریه که مادر اذیت نمیشه برامنو شمانمیدونم برعکس شده،نت خونده بودم بچه که بزرگ می ...

نگفته بود باید چیکار کرد که بیاد پایین😭😔

توهمه حالتا تنگی نفس داری؟من دراز کشیدنی واقعاخفه میشم نمیدونم بعداچی میشه تازه وارد هفت ماه شدم

منم دراز میکشم اینطورم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
من به دکترم گفتم گفت عادیه. ولی واقعا انگار دارم خفه میشم. بچه من رفته پایین ولی بازم وضعم همینه با ...

وای باوووووورم نمیشه تموم بشه . شبا از یه طرف تکرر ادرار از یه طرف زانو در و تنگی نفس  اصلا دلم نمیخواد شب بشه 

وای باوووووورم نمیشه تموم بشه . شبا از یه طرف تکرر ادرار از یه طرف زانو در و تنگی نفس  اصلا دلم ...

منم همینم عزیزم. باید تحمل کنیم. تازه اونایی که زاییدن میگن بارداری راحتتره. از بس بچه اذیت میکنه😂