2777
2789
عنوان

چه‌بانکی؟؟ چه‌حسابی؟؟

169 بازدید | 15 پست

سلام خوشگلا

برای دخترم که تازه بدنیا اومده میخوام حساب بانکی بازکنم، بنظـــرتون کدوم بانک برم؟ چه حسابی بازکنم؟

ســود کدوم بانک بیشتـــره ؟

راهنمایی لطفاااااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منکه دخترم یه ماه دیگه میاد ایشالا تصمیم دارم هدیه های پولی که براش میارنو همه رو طلا بخرم که خودم استفاده کنم و ذخیره هم بشه برای آینده بچم

هر پولی هم که دستم. بیاد باز همین کارو میکنم با یه تیر دو نشون طلا میخرم خودم استفاده میکنم و برای آینده بچم ذخیره میکنم

والا منکه دخترم یه ماه دیگه میاد ایشالا تصمیم دارم هدیه های پولی که براش میارنو همه رو طلا بخرم که خ ...

طلاهم همش ضرره خواهر

ارزون شه چندوقت دیگه چی

الان گرمی350تومنه

سود داره؟ چطوریه

یا ماهیانه یه پولی رو واریز میکنی یا سالیانه ... من سالیانه ش کردم مثل ۲۲ فروردین هرسال عیدی هاش رو میریزم ... ۱۵ ساله س بعد از ۱۵ سال ۵۰ میلیون بهش میدن ... فک کنم بعد از ۲ یا ۵ سال هم به خودمون وام میدن از روی حساب پسرم ... کلآ به نظرم چیز خوبیه ... خیلی از دور و بری هام هم همین حساب رو باز کردن