2777
2789
عنوان

خانما کمک گردنمممم

90 بازدید | 13 پست

سلام یه مدتیه گردنم درد میکنه.سمت راست گردنم که به شونم هم کشیده میشه در طول روز بهترم ولی صب که از خواب بیدار میشم خیلی درد میکنه.باید برم ارتوپد؟؟درمان خانگی سراغ ندارین؟

این نیز بگذرد.پس انشاالله به بهترین وجه بگذرد.آمین

منم همینطور مینویسمم بدتر میشه اصن یه وضعی مال من 2 طرفه میزنه به کتف و شونه 😔

تکونشم میدم یه صدایی میده ها

والا من شنیدم مال عصبه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم با توجه به اینکه صبحا بیشتره از بالشتون،باشه یه بالش نو و استاندارد بگیرین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

از اعصابه 

برو دکتر امپول میزنه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

توی جوراب تمیز😁برنج خام بریزین بذارین تو مایکروفر گرم بشه بذارین رو گردنتون کم نریزین مثه یه بالشتک کوچولو باید بشه....(خودم انجام ندادم تو یه کلیپ بعد یه دوستی گفتن انجام دادن خوب بوده...)

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
چرا هم بغل هم شیر.چطور؟

چون منم اینطور بودم،یکماه طول کشید تا فهمیدم چمه،هیچ دکتری نمیفهمید،بخاطر فشار و سنگینی بچس،دیگه دراز بکش خوابیده شیرش بده،سر چند روز خوب خوب میشی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

سلام و وقت بخیر

مهره های گردنتون متاسفانه مشکل پیدا کرده. به جز چیزهایی که بقیه گفتند و میتونه درست باشه با یه سری ورزشهای ساده میتونین ماهیچه های گردن رو قوی کنین و دردش رو کمتر کنین...

آرتروز گردن که میگن همینه و داره به دیسک فشار میاره و شما دردش رو توی شونه و دستتون حس میکنین! یه ارتوپد خوب برین و ورزشهایی که میگه رو مرتب انجام بدین.

دکتر قبادی خیابون بزرگمهر اصفهان روبروی بیمارستان صدوقی دکتر خوب و با تجربه ای هستند، خیلی هم نوبت گرفتنش سخت نیست. حتما برین چون هم قرص تقویتی میده و هم اینکه ورزش...

و ورزشها رو جدی بگیرین ظرف یکی دو هفته مشکل برطرف میشه! ولی باید ادامه بدین،

موفق باشین