2777
2789

خیلی دخترنوزده ماهمومیزنم قبلااصلانمیزدمش دستم به روش بازشده اینم بگم که خودم تاوقتی شوهرکردم مامان وبابام  کتکم میزدن الکی بخاطرهمین توپونزده سالگی شوهرکردم هم پول نمیدادن هم کتک میزدن  .الان خودمم همینجورم خیلی ازاوناعقده دارم هیچ مشکلیم توزندگیم ندارم که به هم بریزم ولی قبلانمیزدمش یه باردخترم خواست دست بزنه گلدون خواستم گلدونوبردارم مامانم گفت نه بزنش بگودست نزن ازاوون موقع هرروزمیزنمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزنش 😭😭😭😭 ب عذاب وجدان بعدش فک کن. ب بی پناهیش ب معصومیتش... نزن 😭 گناه داره طفل بی زبونو میزنی

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

با زدن چیزی درست نمیشی 

نخواه دخترت مث خودت شه مث خودت سختی بکشه

مواطبش باش

فحش وسیلی لازم نداری ماشاالله خودت مادری وچه چیزی ازاین بالاتر

مادرگونه رفتارکن

شاد باش...توهیچوقت نمیدونی چقدر فرصت برات باقی مونده.

دستت عادت كرده ب زدنش

اول ب چشماش نگاه بعد دلت اومد بزنش

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

بی خیال بابا. 

مگه ادم بچه کوچولو رو میزنه،

این که چیزی نمی فهمه...

برعکس تو باید یادت بیاد که چه قدر کتک زدنت توسط والدین بد بوده،

دیگه بچتو نزنی

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست...