2777
2789
عنوان

بیایید حالم خرابه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 72 پست
چرا باید به یه زن غریبه احترام بزاره بعد به من ن اونا فقط مشتری هستن منم ازاین ناراحتم چرا حواسش به ...

دور و برت کسی مغازه دار نبوده که یه چیزایی رو درک کنی؟

اون ها مشتری هستن.. هرچی خوش برخوردتر باشه مشتریهای بیشتری براش میاد از اونا کسب درآمد میکنه.. تو بری یه مغازه ای که یارو گند اخلاق و تقس باشه دیگه خوشت میاد بازم ازش خرید کنی؟

این آقا تو مغازه نقش یه نفر خوش برخورد رو بازی میکنه ولی تو خونه نقش بازی نمیکنه خود واقعیش هست..

اگر از زنهای دیگه بیشتر خوشش میومد با تو ازدواج نمیکرد..با همون یکی دیگه ازدواج میکرد

گیر نده ..

اگه امکانش هست بگو خونه حوصله ات سر میره برو سر بزن حرفای دلبرانه بگو که ناراحت نشه.. یا اگه فروشنده است توام برو کنارش کار کن ولی جوری رفتار کن که از ترس گیر دادن هات نگه نه نمیخوام بیای..

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم اصلا

خیلی اشتباه میکنی،مردااززن غرونق بزنه خوششون نمیاد،ببین این خصلت روهمه مردادارن به جنس مخالف نگاه کنن،ببین خانمی خودت میری بیرون سرت پایینه یاتوهم نگاهت ممکنه به جنس مخالفت بی افته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم اعتماد به نفس گذاشته باش تا اونجا که من میدونم مردها بیشتر از قیافه از زن های خوش صحبت خوششون می ...

دقیقا.زنها مردای کلید و غرغرو و ک بخودش و زندگی نرسه و داعم از خانوادش بگه و روابط اجتماعی صفر باشه بیییییزارن

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
خیلی اشتباه میکنی،مردااززن غرونق بزنه خوششون نمیاد،ببین این خصلت روهمه مردادارن به جنس مخالف نگاه کن ...

چرا منم نگاه میفته ولی از قصد ن

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 
وای شااااااااااااااااید دختر اگه من بودم جای شوهرت سوار ماشین میکردم میبردم خونه پدرت.اصلااااا نگین ...

اخه چرا بخدا اون مقصره

نگوعزیزم باورکن شوهرتم ازقصدنگاه نمیکنه یک چیز طبیعیه،فکرکنم شماتوخونه حوصلت سرمیره براهمین گیردادی ...

ممنون با حرفات آرامش گرفتم

اگه زبون باز نیستی بهش اس بده چند ساعت دیگه که آرومتر شد بگو دوست دارم ازم خداحافظی کنی این از دوست داشتن زیاده نه از سر غرغر..ولی یه لحظه احساساتی شدم اومدم دم مغازه خودم به اشتباهم پی بردم ولی رفتار توام در شان من نبود که آب بپاشی

مردها هرچقدرم بداخلاق باشن خوشحال میشن که باهاشون فهمیده حرف بزنی و بگی که اشتباه کردی و پشیمونی ولی رفتار اونم ناراحتت کرده .. اینجوری پا پیش میزاره برای دلجویی.. ولی اگه احساس کنه بی خود فقط گیر میدی و هیچ وقت به اشتباهت پی نمیبری.. اونم اشتباهش رو نمیپزیره و برای آشتی پا پیش نمیزاره..

دیگه ام شان خودت رو برای این چیزا پایین نیار که اونم روت تو خیابون آب بپاشه..

ازتنهایی و بیکاری میفتی جون اون بدبخت😞😥

میگم تقصیر اونه اون اصلا محبت نمیکنه به من توجه نمیکنه چقدر دیگه تحمل کنم خستم کرده