2777
2789
عنوان

این روزا همه فکـــرم شده زایمان

135 بازدید | 12 پست

اینکه اخرش میخواد چی سرم بیاد .  اخرش سـز میشم یا طبیعی؟  میمیرم یا زنده میمونم😭؟ ای خداا

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش  

من فقط میخوام باردار بشم این چیزاشو به جون میخرم. چه دغدغه الکی داری. هر چی بشه نترس زنده میمونی. مگه زمان قدیمه زایمان چه طبیعی یا سزارین ان شاء الله با سلامتی انجام میشه

هر چی آرزوی خوبه مال تو❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هروقت این فکر ها میومو سراغم خودم رو یک هفته بعدداز زایمان تصور‌ میکردم که نی نی بعلمه😁😁😁

به هرحال چه سز چه طبیعی درد خودشو داره

ولی روحیه ی تو میتونه توی استانه ی تحملت کمکت کنه

نترس اصلااااا اتفاقیه که برای میلیاردها خانم از اول خلقت تا الان افتاده

زنده میم.نی نترس..اون زمونه نیس کسی بمیره.بیخود فک نکن بذار روز موعدش میرسه و هر چه پیش اید خوش اید.بیخود ذهنتو درگیر نکن  کار بجایی نمیبره. سلامت نی نیتو بگیری بغلت.

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
من فقط میخوام باردار بشم این چیزاشو به جون میخرم. چه دغدغه الکی داری. هر چی بشه نترس زنده میمونی. مگ ...

عزیزم منم یکسال نازایی داشتم اصلا فکر زایمان نبودم وای حالا که نزدیکش شدم یه ترسی افتاده تو وجودم .ان شاالله که توهم باردار میشی 

شاید باورت نشه ولی من راحت ترین زایمان طبیعی رو داشتم وقتی دردم گرف تو خونه هی راه میرفتم وقتی دردم میگرف مینشستم بعدش رفتم با اب گردم شکممو ماساژ دادام بعشدم یدونه یاسین خوندم نیم ساعت صبر کردم  ک دردام شدید تر بشه و درد شدیدی حس نکردم رفتیم بیمارستان ماما گف نه سانه ی ساعته تموم شد اینم بگم سه ماه اول حالم خوب نبود ولی از سه ماه دوم کارم شده بود قران و تسبیح همین قران ها منو نجات دادن بچمم خداراشکر ارومه همه ارومیشو میگن قران خیلی تاثیر داره تا میتونی قران یخون

خدااایا شکرت برا سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
من هروقت این فکر ها میومو سراغم خودم رو یک هفته بعدداز زایمان تصور‌ میکردم که نی نی بعلمه😁😁😁 به ...

خوشبحالت که اینجوری فک میکنی. اخه چون یکم بدنم ضعیفه و لاغرم بعضیا که میبیننم میگن واقعا میخوای طبیعی بیاری؟!!!همین گفتنشون نا امیدم میکنه

شاید باورت نشه ولی من راحت ترین زایمان طبیعی رو داشتم وقتی دردم گرف تو خونه هی راه میرفتم وقتی دردم ...

ماشاالله ب تو ان شاالله ک منم همینجور باشم.  تا جایی ک بتونم میخونم ولی از حالا سعی میکنم بیشترش کنم قران خوندنو

خوشبحالت که اینجوری فک میکنی. اخه چون یکم بدنم ضعیفه و لاغرم بعضیا که میبیننم میگن واقعا میخوای طبیع ...

دختر خاله من میگف من دکتر گرفتم تو چرا نگرفتی خدا ب دادت برسه و میمیریو اون زود تر زایمان کرد اونم طبیعی زایمانشم سخت بود ب حرف بقیه توجه نکن 

خدااایا شکرت برا سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
من دامنه ی افکارم خیلی وسیع تر از اینا بود من حتی برا بچم نامادری ام انتخاب میکردم  ب همه میگف ...

ههههه وای😂   منم به شوهرم گفتم بیا بده بچه رو ب مامانم و برو