2777
2789

امروز بعد ۲۰سال رفتم خونه عموم خیر سرم واسه عیادت زن عموم

یکی از زن عموهامم خونشون بود تا نشستم با یه لحن تحقیر آمیزی گفت آره استخدامی شرکت کن شاید یچیزی قبول شدی

حالا من یه سالم مونده درسم تموم شه

منم گفتم میخوام واسه ارشد بخونم

یکمه دیگه که گذشت با تحقیر گفت وضعیت خیاطیت چطوره(حالا من خیاطی ندارم کلاس رفتم واسه خودم لباس میدوزم)منم گفتم خوبه واسه خودم لباس میدوزم گاهی اوقات

حالا خداروشکر وضع مالی ما صدبرابر از اونا بهتره خودمم خونه و ماشین دارم هیچی کم ندارم لحنش اینجوری بود

خودش چهار تا بچه داره همه از دم علاف و بیکار

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه داره از حسودی به تو قشنگ میپکه و میسوزه و نمیتونه رشد و موفقیتت رو ببینه محلش نزار بزار بیشتر بسوزه 

اخه قدیمیا میگن سگ رو کم محلی میکنن 

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

معلومه داره از حسودی به تو قشنگ میپکه و میسوزه و نمیتونه رشد و موفقیتت رو ببینه محلش نزار بزار بیشتر ...

بخدا من خیلی آروم و با لبخند جوابشونو میدم واقعا یجوریه لحنشون به آدم حس بدبخت بیچاره بودن میدن😑

همین که از حسادت داره میترکه بندا خدا کافیشه😂من بودم میخندیدم فقط

بخدا منم خیلی آروم و با لبخند جوابشو دادم ولی لامصب یجوری لحنش انرژی منفی داره حس میکنی بدبخت بیچاره ای چیزی هستی😂