2777
2789

مشکوکه😶

اقدام داشتی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکوکه😶 اقدام داشتی؟

نه ولی جلوگیریم طبیعیه برا خودمم عجیبه فقط موقع دسشویی بود ولی واقعا خون بود الان دیگه نصف روز هیچی نیست اولین بار ومن اصلا نمیفهمم بارداری ناخواسته چطور اتفاق میفته

نه ولی جلوگیریم طبیعیه برا خودمم عجیبه فقط موقع دسشویی بود ولی واقعا خون بود الان دیگه نصف روز هیچی ...

دوست عزیز

طبیعی جلوگیری نیست

۹جدرصد اینایی که میگن ناخواسته حامله شدیم همشون جلوگیری طبیعی داشتن

چرا نمیدونید جلوگیری نیست این روش و فقط احتمال بارداری رو پایین میاره

فردا یه بیبی چک بزار

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نه ولی جلوگیریم طبیعیه برا خودمم عجیبه فقط موقع دسشویی بود ولی واقعا خون بود الان دیگه نصف روز هیچی ...

عزیزم اگه تا فردا نیاد احتمالا بارداری و لک لانه گزینی بوده...

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
دوست عزیز طبیعی جلوگیری نیست ۹جدرصد اینایی که میگن ناخواسته حامله شدیم همشون جلوگیری طبیعی داشتن ...

خب شوهر من اصلا داخل نمیریزه پس چطور میشه آدم باردار باشه وقتی چیزی نریخته ببخشید صریح گفتم

چه جوری بود یهو قطع شد؟کی پریود شدی باز؟

صب رفتم دست شویی دیدم ازم خون اومد قشنگ چکید خودم دیدم ...شورتمم کثیف نشده بود بد نوار گذاشتم شب تاشب هیچی دیگه نیومد. صب دوباره خون اومد خخخخ قاطی کرده بود فک کنم ..این لانه گزینی که بچه ها میگن قهوه ایه نه خون 

صب رفتم دست شویی دیدم ازم خون اومد قشنگ چکید خودم دیدم ...شورتمم کثیف نشده بود بد نوار گذاشتم شب تاش ...

عفونت نداری.سوزشی خارشی

بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.