2777
2789
عنوان

کمک گربه اومده تو حیاط خونه مون زاییده خیلی هم ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3519 بازدید | 112 پست

کلا سگ و گربه و مرغ ... اهلی هم که تو حیاط نگهداری می شن وقتی مادر می شن همیشه در حال نگهبانی و نگهداری از بچه هاشونن و همیشه هوشیارو اماده باشن ...بخاطر همین خیلی ترسناک می شن...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
چشمای بچه گربه بستس باز بشن میگیره دندون میبره

نه دیگه بزرگ تر شدن انگار یه هفته شون شده، منم فردا کلاس دارم، فکر کن در و باز کنی گربه سیاه وحشی  منتظر نشسته باشه پشت در 

خدایا هزاران بار شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذیتشون نکن گوگولیارو😢

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

يكي دوماه ديگه ميرن عزيزم منم يه گربه داشتم چهارتا كوچولو دنيا اورد دوسه ماهه كه شدن يكم مقاوم شد بدنشون عزيزم شوهرمنم ازگربه ميترسه اشكال نداره😂😂😂

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
خودم هم عذاب وجدان میگیرم، به شوهرم میگم آب بده به گل تا بیان بیرون، اونم دلش نمیاد، گرفتار شدم به خ ...

آب بزن بره بابا

بچه هاش خیابونبن🤣

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
سلام

سلام به روی ماهت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اصلا بهشدست نزن بدشون میاد تو رو خدا کاری بهشون نداشته باش تونستی شیر بریز تو ظرف بده مادر بخوره واس ...

حالا دوسال پیش ی گربه بالا پشتبوم مادرشوهرمینا زاییده بود

مادرشوهرم براش کاچی پخت گذاشت جلوش 

لامصب همشو خورد😅😅😅😅

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹