سلام من شدیدا از گربه میترسم، سرزنشم نکنید دست خودم نیست، تو حیاط یه گل بزرگ داریم توی اون گل رفت زایید، بعد این کسی نزدیک بچه هاش بشه شدیدا وحشی میشه، منم یه هفته س از خونه بیرون نمیرم چون دقیقا کنار در حیاط هست، هی گفتم گناه داره شاید خودش رفت. ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم، اعصابم خورد شده، اگه هر کی بخاد اینجا زندگی کنه که میشه باغ وحش، چجوری بیرونش کنم؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
کلا سگ و گربه و مرغ ... اهلی هم که تو حیاط نگهداری می شن وقتی مادر می شن همیشه در حال نگهبانی و نگهداری از بچه هاشونن و همیشه هوشیارو اماده باشن ...بخاطر همین خیلی ترسناک می شن...
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀 وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐 🍁☺ تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
خودم هم عذاب وجدان میگیرم، به شوهرم میگم آب بده به گل تا بیان بیرون، اونم دلش نمیاد، گرفتار شدم به خ ...
آب بزن بره بابا
بچه هاش خیابونبن🤣
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹