سلام من شدیدا از گربه میترسم، سرزنشم نکنید دست خودم نیست، تو حیاط یه گل بزرگ داریم توی اون گل رفت زایید، بعد این کسی نزدیک بچه هاش بشه شدیدا وحشی میشه، منم یه هفته س از خونه بیرون نمیرم چون دقیقا کنار در حیاط هست، هی گفتم گناه داره شاید خودش رفت. ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم، اعصابم خورد شده، اگه هر کی بخاد اینجا زندگی کنه که میشه باغ وحش، چجوری بیرونش کنم؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
حالا دوسال پیش ی گربه بالا پشتبوم مادرشوهرمینا زاییده بود مادرشوهرم براش کاچی پخت گذاشت جلوش ...
کاری ندارم گربه خورده کاچی رو.مادرشوهرت چه فکری کرده درست کرده
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
منم 6 سال زمان مجردیم گربه داشتم نوه و نتیجه و ندیده اشو نوهمه رو خودم بزرگ کردم
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
از وقتی ماجرای تو راهیتو تعریف کردی برام بهترین کاربر نینی سایتی
فدات بشم گلم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹