2777
2789
عنوان

کمک گربه اومده تو حیاط خونه مون زاییده خیلی هم ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3519 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دوسال پیش ی گربه بالا پشتبوم مادرشوهرمینا زاییده بود مادرشوهرم براش کاچی پخت گذاشت جلوش  ...

کاری ندارم گربه خورده کاچی رو.مادرشوهرت چه فکری کرده درست کرده  

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
نه دیگه بزرگ تر شدن انگار یه هفته شون شده، منم فردا کلاس دارم، فکر کن در و باز کنی گربه سیاه وحشی&nb ...

يه هفته خيلي كمه حداقل بايد دوسه ماهه بشن الان بينهايت ضعيفن 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
حالا دوسال پیش ی گربه بالا پشتبوم مادرشوهرمینا زاییده بود مادرشوهرم براش کاچی پخت گذاشت جلوش  ...

وایییییییییی 😍چه مادرشوهر مهربونی😍

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
گربه های من سالی دو بار میزان😂

منم 6 سال زمان مجردیم گربه داشتم نوه و نتیجه و ندیده اشو نوهمه رو خودم بزرگ کردم

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
از وقتی ماجرای تو راهیتو تعریف کردی برام بهترین کاربر نینی سایتی

فدات بشم گلم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کاچی رو یادت رفت بگی☺☺

نمیدونستم میتونه بخوره

پارسال من یه گربه مریض پیدا کردم

یعنی پوستم کنده شد تا یکی رو پیدا کردم بردش دکتر

بشدت میترسم ولی خوب گناه دارن طفلیا😢😢😢😢😢😢

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
خدا بده برکت چن تا ان الان؟😂😂

خیلی😂دیگه الان همشون بزرگ شدن صبح میرن شب میان. محلمون محله گربه هاست داری میری تو حیاط باید حواست باشه پاتو نزاری رو گربه 😂

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم