2777
2789

میشه برنامه درسی و روش مطالعتونو بگید . ... اینکه از کی شروع کردین ب خوندن... از کی  و چجوری تست میزدین... 

خلاصه بگم دریغ نکنید دوستان ....

پیشاپیش تشکر بخاطر وقتی که میذارید 

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

من فقط اومدم به اون دوستان بگم خوش بحالتون😐😐

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

لطفا   

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چی هس گلم؟

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
من سالها پیش کنکور دادم ولی توصیه ام مطالعه عمقی مستمر و هر روزه است . و دیگه اینکه به متن کتابهای ...

عمقی و مستمر یعنی یه جوری بخونیم که انگار واسه امتحان نهایی! یعنی با جزییات حفظ کنیم ؟

رشتت چی هس گلم؟

تجربی ... میخوام از  شروع ب خوندن کنم ولی نمیدونم چجوری و از کی شروع کنم 

تجربی ... میخوام از  شروع ب خوندن کنم ولی نمیدونم چجوری و از کی شروع کنم

هم رشته ایم

من امسال کنکور دادم 

رتبم شش هزار شد

میخوام دوباره کنکور بدم:)

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
عمقی و مستمر یعنی یه جوری بخونیم که انگار واسه امتحان نهایی! یعنی با جزییات حفظ کنیم ؟

عمقی خوندن یعنی کاملا مطلب رو بفهمی . من اینکارو میکردم که قبل از خوندن مطالب جدید قبلی ها رو دوره میکردم و باور کن هنوز هم همه چیرو یادمه

مستمر خوندن یعنی هر روز 6 تا 8 ساعت بخونی نه اینکه یکروز 14 ساعت بخونی و فردا هیچی

هم رشته ایم من امسال کنکور دادم  رتبم شش هزار شد میخوام دوباره کنکور بدم:)

... 

میشه بگی از کی شروع کردی ... چجوری میخوندی ...همزمان تست میزدی  یا روزای بعد ؟ کتاب کمکی با کتاب درسی میخوندی یا اول درسیا بعد کمکیا ؟

من نوزده سال پیش رتبهکشوریم دو رقمی شد 

چه خوب ... دانشگاه چی خوندی

...  میشه بگی از کی شروع کردی ... چجوری میخوندی ...همزمان تست میزدی  یا روزای بعد ؟ ...

من از مهر شروع کردم برنامه دقیقی هم نداشتم از ۴ ساعت تا ۷ ساعت نوسان داشت مطالعه روزانم

اول کتاب میخوندم بعد درسنامه کتابای کمکی بعد تست میزدم

من پارسال بلد نبود برنامه ریزی کنم نمیدونستم هیچی از کنکور ولی امسال پر از تجربه هستم و ان شاالله موفق میشم😊❤

پزشکی دانشگاه تهران 

موفق باشی گلم