2777
2789

من خیلی چیزاشو خریدم الان استرس گرفتم که نکنه جنسیتش تغییر کنه تو انومالی فردام اخه همه چی پسرونه خریدم 

تو ان تی بهم احتمال پسر داد  بعد تو 16 هفته ک واسه سرویکس رفتم بهم گف پسره و تو برگه سونو هم نوشت 

ممکنه اشتباه بوده باشه؟

حالا چیا خریدین شما در چه مرحله ای از خرید هستین؟

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ چی نخریدم پولشم ندارم 😢 ولی میدونم به موقعش جور میشه 

عزیزم هنوز که جنسیت رو نمیدونی برا چی بخری

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

نه عوض نمیشه نگران نباش منم این هفته تهران واسش میخوام خرید کنم وسایل سیسمونی پسر بزرگم همه موندن اخه همش واس یه سال پیش ولی لباس و پتو اینا رو دوباره میخرم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خب چه عجله ای داشتی حالا؟؟؟من دو هفته دیگه دنیا میاد همه چیشو خریدن مامانم اینا مادربزرگ اونورشم ما ...

باریکلا مادربزرگ

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

من یه ماه به زایمان یدفعه میخرم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

احتمال اشتباه نیست چون تو چهار ماهگی دستگاه تناسلی تشکیل میشه

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت