2777
2789
عنوان

بوده برین مهمونی میزبان چادر بده بگه بپوشین لطفا جلو شوهرم😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 191 پست
ببین وقتی مهمون میاد تو خونت احترامش واجبه!اگر مهمونه اینجوری دوست نداره خب براچی دعوت میکنه؟!!!!!با ...

دمت گرم بخدا .یا دعوت نکنن یا میکنن بی احترامی نکنن 

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

در اداب مهموني رفتن كفته شده ميهمان بايد با قوانين و راه و روش ميزبان پيش بره و هر طوري كه اون ميخواد رفتار كنه و  هر جا كه ميزبان ميگه بشينه 

و اگر ميهمان سختشه و نميتونه قبول كنه ،نره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم چادریم یه جا میرم چادر رنگیه خوشگلشونو برام میارن کیف میکنم😍😍😍ولی به یه مانتویی چادر بدی ...

حجاب شما قابل احترامه اما باور کنید آبرو به حجاب نیست. کسیکه حجاب رو دوست نداره بی آبرو نیست. منظورم به شما نیست، منظورم به حرف فامیلتونه، برام عجیب بود و این هم اشکالی نداره که به احترام پدرتون چادر پوشیدن اما اینکه چادر یعنی آبرو... 😕 یذره سطحیه این طرز تفکر

شاید واقعا زنش میدونسته . چاره ای نداشته بنده خدا شما رو مصون نگه داره🙄. نمیشه که از همه ببره تنها ...

زنه هم معذرت خواست بعدا اما چه فایده آخه .آدم مهمونشو ناراحت کنه .خب دعوت نمیکردن .منو همسرمو چندبار دیده بودن بیرون که وضع و تیپم چطوره.اگه زنه شوهرشو می‌شناخت نباید میزاشتم کار به دعوت برسه هم ما ناراحت شیم .هم اون آقا با همسرش ناراحت بشن

حجاب شما قابل احترامه اما باور کنید آبرو به حجاب نیست. کسیکه حجاب رو دوست نداره بی آبرو نیست. منظورم ...

من خودم چادر نمی زنم اما دوستام یکی دوتاشون چادرین. هرکس ی عقیده ای داره .اونا منو دیدن منم دیدمشون. هیچ کدوم اصلا ظاهرمون برا هم اهمیت نداره .خوبه که به نظر همدیگه احترام بزاریم

ببین وقتی مهمون میاد تو خونت احترامش واجبه!اگر مهمونه اینجوری دوست نداره خب براچی دعوت میکنه؟!!!!!با ...

منم عرض کردم کار درستی نیس منم جا میخورم این کارو در مقابلم بکنن ولی به نطرم اون خانم خودش بخاطر شرایط همسرش به اندازه کافی اذیت میشه ... تحقیرش و حکم صادر کردن برا زندگیش شاید یه کم ناعادلانه باشه .

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
من چادری ام هرجا برم یا چادر میبرم یا با چادر مشکی میشینم...ولی هرگز بخودم اجازه نمیدم لباسی رو بکسی ...

عزیزم😍😍😍ولی به نظرم از زبان یکی دیگه به جاریت برسون خونه شما لباس بهتر بپوشه، یا شوهرت یکم سرسنگین بشه باهاش😒حالا یک ساعت مهمون این مدلی بیاد بره عیب نداره، چند روز بمونه و رنگ لباس زیرش معلوم باشه خیلی بده، ما هم با دوست شوهرم دو سه روز رفتیم مسافرت، خانومش خیلی لباسای تنگ و بدن نما میپوشید، موها و آرایشش به کنار، من تو مسافرت خم به ابرو نیاوردم ولی بعدش با شوهرم تصمیم گرفتیم دیگه باهاشون جایی نریم

در اداب مهموني رفتن كفته شده ميهمان بايد با قوانين و راه و روش ميزبان پيش بره و هر طوري كه اون ...

ببخشید ولی مهمان مدرسه یا زندان که نمیره، کسیکه بالای ۱۸ سالشه و بالغه دیگه درمورد لباساش میتونه تصمیم بگیره. این چه حرفیه آخه! تاحالا اینجوریشو نشنیده بودم، مثل این میمونه منی که حجاب رو دوست ندارم بگم باید روسریتونو درارید به یک آدم محجبه! خیلی زشته این کار

وا انتظار داشت اینجوری جلوش جولان بدی؟ حالا مرده هیچ زنه چه ریلکس بود

باور کن خانم خوبی هست ولی کلا روی پوشش حساس نیست. 

تجربه عکسش را هم دارم. خانواده ای به شدت محجبه که در داخل خونه هم چادر میزارن، هر وقت منو دعوت می کنه به بهانه ای نمیرم. چون نمی تونم داخل خونه چادر بزارم. و اصلا توی کتم نمیره. چادر بیرون را هم همیشه نمیزارم اما چون حجاب دارم اینا فکر می کنن من مثل خودشون هستم😭😭😭 یبارم پارچه چادر رنگی به من هدیه داد😭😭😭

خلاصه توبه کردم هر جا نمیرم یا قبلش قشنگ تفهیم می کنم حدود پوشش من اینه....

مرا هزار امید هست....
 در اداب مهموني رفتن كفته شده ميهمان بايد با قوانين و راه و روش ميزبان پيش بره و هر طوري كه اون ...

منم همین کارو کردم گفتم همسرم سنخیتی نداریم باهم دیگه نریم .روابط که زوری  باشه و ناراحتی فقط مایه عذاب و ناراحتی همین

زنه هم معذرت خواست بعدا اما چه فایده آخه .آدم مهمونشو ناراحت کنه .خب دعوت نمیکردن .منو همسرمو چندبار ...

ببخشین اخرش چادرو سر کردین یا نه?🤗

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
باور کن خانم خوبی هست ولی کلا روی پوشش حساس نیست.  تجربه عکسش را هم دارم. خانواده ای به شدت مح ...

آخی عزیزم خدایی سخته .بعضیا فک میکنن حجاب داری دیگه همه جا چادر باید بزنی .نمیدونم کی مردم میخان بله من هرجور که طرف مقابل بخاد باید به احترام بزاری برا نظر و عقیدش

ببخشین اخرش چادرو سر کردین یا نه?🤗

نوالا نکردم .گفتم که بعد چند مین به بهانه بچم که نوزاده بلند شدیم برگشتیم 

ببخشید ولی میزبان مدرسه یا زندان که نمیره، کسیکه بالای ۱۸ سالشه و بالغه دیگه درمورد لباساش میتونه تص ...

خوب مطمئن باشين كسي كه محجبه باشه و همسرش هم مومن باشه تو خونه اي كه بي حجاب باشن نميره كه هم خودشون ناراحت نشن هم اون ميزبان معذب نباشه

اين چيزيه كه در اداب مهميماني رفتن و ميهماني دادن گفته شدن

عزیزم😍😍😍ولی به نظرم از زبان یکی دیگه به جاریت برسون خونه شما لباس بهتر بپوشه، یا شوهرت یکم سرسنگی ...

خیلی زشته اینجوری