منم عرض کردم کار درستی نیس منم جا میخورم این کارو در مقابلم بکنن ولی به نطرم اون خانم خودش بخاطر شرا ...
حرفتونو درک نمیکنم!وقتی اون زن میدونه شوهرش چجوریه نباید علاوه بر ناراحتیه خودش مهمونشم ناراحت کنه!حرفه من اینه!بالاخره این خانم زنگ زده دعوتشون کرده دیگه!کسی که با اخلاقه شوهرش آشناست با افرادی مثله خودش معاشرت کنه تا نه خودش ناراحت شه نه به مهمون بی احترامی شه.من حکمی صادر نکردم منطق اینو میگه.
نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خوب مطمئن باشين كسي كه محجبه باشه و همسرش هم مومن باشه تو خونه اي كه بي حجاب باشن نميره كه هم خودشون ...
من دوستای محجبه زیاد دارم و خونه من هم میان، سخت در اشتباهید. اما یاد گرفتم به طرز فکر و پوشش طرف مقابلم همیشه احترام بذارم و زور نگم، چون واقعا شخصیه و به خود طرف مرتبط میشه که میخواد با حجاب باشه یا نباشه و اونها هم همینطورن. طرز آداب مهمانی رفتن...!😕 عجب...! چیزای جدید مد میشه
آره من خوشم نمیاد اینجوری .کسی رو هم بدونم اینجوری لباس بپوشم کات میکنم باهاش
یک دفعه همون دوست شوهرم که خانمش بد لباس میپوشه رو اوله ازدواجون شام دعوت کردیم، اخلاقشونو خوب نمیدونستم، اول با مانتو وارد شدن، بعد موقع شام دیدم مانتوشو درآورد و بلوز شلوار نشست سر سفرهبلوزشم خییییلی جذاب بود😐😐من که هیچ وقت اینجور وقتا چیزی نمیگم ولی دیگه دعوتشون نکردیم، یه بارم اونا دعوت کردن باز همون داستان بود، یه بارم هوا سرد بود گفتیم بریم مسافرت،شوهرم گفت هوا سرده احتمالا لباس بد نمیپوشه، از قضا لباس گرم بدن نما پوشید😂😂😂😂ما هم گفتیم دیگه با اینا هییییچ جا نمیریم