2777
2789
عنوان

لطفابه نینیم کمک کنین🙏🙏

205 بازدید | 23 پست

نی نیم دوماه ونیمشه همه جوره سالم و وروجکه امااز دوهفتگیش به بعدخس خس بینی داره خیلی اذیتم میکنه ورواعصابمه دکتربردمش گفت طبیعیه به مرور زمان رفع میشه امانشدیکمم بدترشد درمانگاه هم حرف دکترو زد.گه گداری خیلی کم وقتایی که داروی ویتامینشومیدم نفس کشیدن براش سخت میشه یکم تا کم کم خوب میشه.کسی نی نیش اینطوری بود؟بنطرتون چیکارکنم؟😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دو حالت داره يا آب كيسه رو خورده اثرش هنوز رفع نشده يا زياد استفراغ ميكنه . در هر دو حالا هم خود به خود خوب ميشه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
عزيزم دو حالت داره يا آب كيسه رو خورده اثرش هنوز رفع نشده يا زياد استفراغ ميكنه . در هر دو حالا هم خ ...

اهل شیربالاآوردن نیست.پس براآب کیسست یعنی؟آخه هرچی آمپول فشاربهم زدن نه دردم گرفت نه دهانه رحمم بازشدبعد۲۴ساعت بچه توشکمم ضربان قلبش رفت بالاوضعش بدشدبردنم اتاق عمل

اهل شیربالاآوردن نیست.پس براآب کیسست یعنی؟آخه هرچی آمپول فشاربهم زدن نه دردم گرفت نه دهانه رحمم بازش ...

پس از همونه نه نگران نباش عزيزم 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️