2777
2789
عنوان

چشم و هم چشمی جاری بامن در این حد....

| مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 89 پست
بهشون محبت کنین دوسشون داشته باشین من هرشب به مادرشوهرم پیام عاشقانه میدم به پدرشوهرمم همینطور هرجاه ...

عزیزم من با کسی کاری ندارم. خانواده شوهرم منو بیشتر دوست دارن. منم بهشون احترام میذارم.ولی اینکه من یک سال و نیمه عروسی کردم تا حالا یک بارم شام دعوتم نکردن من چه جوری بهشون محبت کنم؟

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
بنظرمن ادم‌وقتی از یکی بد میگه ک توی خودش یه ضعفی نسبت به اون طرف ببینع اگر نه ادمی ک ضعیف تره رو‌نم ...

عزیزم من از کسی بد نگفتم فقط خنده ام گرفت. چون مادرشوهرم اخلاقشو میدونست و همش میگفت نگو بچه بچه. این آخرش دوباره حامله میشه. که من باورم نمیشد ولی الان بهم ثابت شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حساس شدی روش بجای دعوا باهاش و رو کم کنی بهش بگو‌عزیزم میخام برم خرید میای باهم بریم دوبار میگه نه بارسوم عاشقت میشه هر چی ک میخریو بنظرت دوس داره یا براش بخر یا عکسشو بگیر براش بفرست بگو دارم میخرم اینومیخاستم برای توهم بگیرم گفتم دوس داری یانه

توهم نزدم عزیزم. مطمئنم. ناخواسته هم نبوده. من هرچی میخرم این میره همونو میخره.باور کن حتی یه کیف خر ...

منم جاریم تا ۵ دبستان درس خونده. ب قول خودش شاید کمتر .. اصلا شعور حرف زدن نداره. مادرشوهرمم به خاطر ابروش چیزی نمیگه. حتی اگه مادرشوهرم با من بگه بخنده اون قهر میکنه برا همین چیزی نمیگه. کم پیشم میشینه. یک زن حسودیه.. رفته گریه کرده ک ما البوم عروسیم قشنگه. برادر شوهرم گفت این چیزارو نیارید همش این غر میزنه. 

شما حساس شدی روش بجای دعوا باهاش و رو کم کنی بهش بگو‌عزیزم میخام برم خرید میای باهم بریم دوبار میگه ...

بخدا حتی شبی که دعوا کردن هم من چیزی نگقتم هر دقت میرفتم خرید یا بیرون میرفتم در خونش ولی با ما نمیومد. خودش حسوده.

منم جاریم تا ۵ دبستان درس خونده. ب قول خودش شاید کمتر .. اصلا شعور حرف زدن نداره. مادرشوهرمم به خاطر ...

آفرین دقیقا جاری منم همینطوره.شاید شما بفهمی من چی میگم

منم جاریم تا ۵ دبستان درس خونده. ب قول خودش شاید کمتر .. اصلا شعور حرف زدن نداره. مادرشوهرمم به خاطر ...

عزیززززم گناه داره بخدا سراب جان فکر کن خپاهرته بخدا فامیل شوهر بدنیستن فقط ما بایداخلاقامونو درست کنیم دخترک بیچاره

ب نظر منم‌هییییچ‌ربطی نداره هیچکس تا این حد احمق نیس دیگه شما خیلی ب خودت گرفتی

نه عزیزم من به خودم نگرفتم. اون رو در روی من بهم میگفت تورو بیشتر دوست دارن. فلان چیزو که برای تو خریدن برای من نخریدن. با مادر شوهرم دعوا گرفت که چرا برای سمیرا چادر عروسی گرون قیمت خریدی برای من ارزون قیمت در حالی که اون ۷ سال پیش ازدواج کرده و من یک و نیم ساله. یه آدم کم سواده که فقط نگاه میکنه دیگران چی میگن وقتی میره موهاشو همون رنگی که من گذاشتم میذاره.مانتو و کیف و کفش کپی من میخره یعنی با من چشم و هم چشمی داره.

دعواش با مادر شوهرم هم به خاطر من بود چون من چادر عروسی قیمتش بیشتر بود از چادر عروسی اون. حالا اون ...

واااايييييييييييي ببين پااااارررره شدم از خننددده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

من کاربرى اول kimiajoonjooni2 هستم 😂

من والا خاهرشوهرم اینطوری بود نسبت بهم اولا اذیتم میکرد خیلی مادرشوهرمم پشت دخترش بود دگ همشون الان عاشقمن ینی به جفت جورابم ک میگیره خاهرشوهرم جفتشو برام میخره انقد خوب شده هرحا میخادبره زنگ میزنه نداجون میای  اینکه به کسی کار نداشته باشی تا بهش محبت کنی  فرق داره فرهنگ ما ایرانیا اینطوره نمیگم شما بدین ها ولی محبت معجزه میکنه بخاطر خودتون محبت کنین هم خودتون حس خوب دارین هم شوهرتون بیشتر میخاد شمارو اینطوری هم بقیه انسانن جاریتون انسانه خاهرشوهرانسانه نگاه نکن تازه عروسی دوسال دگ همین کارو باتوهم میکنن ک الان باحاریت میکنن کاری بهش نداری فرق داره بااینکه بتونی محبت قلبیتو‌نشون بدی هیچ ادمی طوری نیست محبت ببینه بعد بهت بدی کنه‌و ترت دور بشه حیوونشم اینجور نیست بنظرم باهاش خوب باش زندگی خپدتم قشنگتر میشه بخصوص وقتی توی یه خونه این نیاز داری به این ارامش

😐😐😐 این چیش رقابت بود میگی ک حامله نیستی 

خب من شکمم مثل زنای حامله اس مدام هم سر بچه و اسمش و بیمارستان زایمانم بحث میکردیم تو خونه بخدا شکمم انقدر ورم کرده انگار ۶ ماه حامله ام. شوهرم میره واسم لباس حاملگی میگیره میگه اینارو بپوش جلو داداشم زشته شکمت اینقدر بزرگه.اونم با ماقهره پس از کل داستان خبر نداره.